Crima de la Bacău! Cadavrul ucigaşului a fost găsit în râul Bistriţa

Cadavrul criminalului care şi-a ucis soţia într-o maşină, la Bacău a fost găsit. După crimă, bărbatul s-a sinucis, aruncându-se în canalul de fugă al râului Bistriţa. Pompierii i-au găsit trupul la două săptămâni de la tragedie.

RomaniaTV.net
04 feb. 2020, 11:59

Bărbatul în vârstă de 46 de ani din Bacău suspectat că în urmă cu două săptămâni şi-a ucis soţia a fost găsit de către autorităţi. Trupul neînsufleţit al acestuia a fost scos din râul Bistriţa de către scafandrii din Bacău şi din Neamţ.

Citeşte şi: Noi detalii despre crima din Bacău. Ucigaşul Adrianei este în continuare căutat de Poliţie

În urmă cu două săptămâni bărbatul şi-a lovit cu bestialitate soţia, apoi a înjunghiat-o de mai multe ori cu un cuţit şi a abandonat-o pe bancheta din spate a maşinii. Ulterior, cel mai probabil, acesta s-a aruncat în râu. Înainte de a-şi lua viaţa a sunat la 112 pentru a-şi recunoaşte fapta.

Citeşte şi: TRAGEDIE. Tânără de 30 de ani, găsită MOARTĂ. Criminalul s-ar fi SINUCIS

Cei doi se aflau în divorţ, mai exact aceştia trebuiau să semneze actele la notar. Bărbatul îşi suspecta soţia de infidelitate deoarece aceasta fusese mai mult timp plecată la muncă în străinătate. Feneia era nemulţumită de faptul că soţul său a jucat la jocurile de noroc, a pierdut bani şi datora bani cămătarilor. Cei doi aveau împreună un copil, care acum a rămas fără ambii părinţi.

În maşină, lângă femeie, a fost găsit şi un bilet prin care bărbatul îşi explică gestul. Victima are 30 de ani, iar cadavrul prezenta multiple traumatisme, anchetatorii luând în calcul ipoteza că a fost omorâtă în bătaie.

Cătălin Dobre, are 50 de ani şi este fostul patron al unui local numit Buddha Bar, care funcţionează în incinta mall-ului din Bacău. Marţi, 21 ianuarie, Cătălin Dobre şi Adriana Andone au discutat să semneze actele de divorţ, la un notar.