Criminal în serie în Ferentari, prins la Braşov VIDEO

Un bărbat acuzat că a omorât două persoane în Sectorul 5 al Capitalei, în 2010 şi 2011, a fost reţinut, după ce a fost prins luni în judeţul Braşov, procurorii urmând să ceară instanţei arestarea lui preventivă pentru omor deosebit de grav, viol şi tâlhărie.

RomaniaTV.net
13 mart. 2012, 08:11
Criminal în serie în Ferentari, prins la Braşov VIDEO

Ştefan Fodor era căutat de anchetatori după ce în seara zilei de 29 aprilie 2010, pe un teren viran de la intersecţia străzilor Şinei şi Zeţarilor din Sectorul 5 al Capitalei, ar fi lovit un bărbat cu o piatră în zona capului, pentru a-i lua banii pe care aceştia îi avea la el, se arată într-un comunicat de presă al Parchetului Capitalei.

Bărbatul este principalul suspect şi într-un alt caz care a avut loc în noaptea de 1 spre 2 noiembrie 2011. El ar fi obligat atunci o femeie să întreţină relaţii sexuale, pe un teren viran situat tot la intersecţia străzilor Şinei şi Zeţarilor din Sectorul 5, apoi ar fi lovit-o cu o piatră în cap pentru a ascunde violul.

Cele două persoane au decedat în uma loviturilor primite. Bărbatul a fost prins luni, în judeţul Braşov, de poliţiştii de la Serviciul Omoruri al Poliţiei Capitalei, fiind reţinut pe o perioadă de 24 de ore pentru omor deosebit de grav, viol şi tâlhărie.

Cercetările în acest caz au fost făcute de procurori criminalişti din Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti. Probatoriul administrat în cauză, constând în investigaţii, audieri şi expertize genetice, a fost făcut cu sprijinul Serviciului Omoruri şi Serviciului Criminalistic din Poliţia Capitalei, Institutului de Criminalistică din Inspectoratul General al Poliţiei Române şi Institutului Naţional de Medicină Legală „Mina Minovici”, a precizat sursa citată.