Criminal recidivist, la 83 de ani. Un bătrân şi-a ucis cu sânge rece soţia VIDEO

Un bătrân de 83 de ani şi-a ucis soţia, cu care a trăit în ultimii 40 de ani, lovind-o cu un ciocan în cap. Bărbatul este recidivist, după ce în tinereţe şi-a omorât şi prima nevastă, lovind-o cu o sapă, faptă pentru care a stat 17 ani în închisoare.

RomaniaTV.net
09 iul. 2012, 06:31
Criminal recidivist, la 83 de ani. Un bătrân şi-a ucis cu sânge rece soţia VIDEO

Un bărbat din judeţul Mehedinţi şi-a omorât, duminică seară, soţia de 74 de ani. A lovit-o cu un ciocan în cap până a lăsat-o fără suflare.

Bătrânul nu este la prima faptă de acest fel. Când avea 20 de ani, şi-a ucis prima nevastă, pe care a lovit-o cu sapa. Atunci a făcut 17 ani de închisoare. Bărbatul este cercetat pentru omor calificat şi, deşi susţine că este nevinovat, cel mai probabil îşi va petrece tot restul vieţii după gratii.

Nimeni nu ştie ce l-a determinat pe bătrân să-şi omoare soţia, cu care locuia de 40 de ani. Pur şi simplu a luat un ciocan şi a lovit-o în cap, în timp ce aceasta dormea. S-a spălat de sânge, a spălat cadavrul, l-a închis într-o cameră şi a plecat liniştit în sat. Vecinii şi-au dat seama că ceva nu este în regulă. Au intrat în casă şi au găsit-o pe femeie moartă. „Era în pat, cu capul în jos, pe burtă pusă, plină de sânge”, a povestit o vecină. Oamenii din sat spun că între cei doi existau adesea conflicte, majoritatea de la bani, iar în trecut bărbatul ar mai fi lansat ameninţări cu moartea la adresa femeii.

CITEŞTE ŞI: Crimă într-o familie din Ploieşti. În aburii alcoolului, un bărbat şi-a ucis fiul de 36 de ani