Criminala de la metrou s-a recunoscut în imaginile de pe camere. Cine este autoarea omorului

Femeia acuzată că a ucis o tânără la staţia de metrou Dristor 1 se numeşte Magdalena Şerban. În timpul audierilor de la Poliţia Capitalei ea s-a recunoscut în imaginile de pe camerele de supraveghere de la metrou.

13 dec. 2017, 07:12
Criminala de la metrou s-a recunoscut în imaginile de pe camere. Cine este autoarea omorului

Criminala este din judeţul Dolj şi are 36 de ani. Ea era născută în localitatea Ostroveni, dar locuia de mai mulţi ani în Bucureşti, la Centrul Social Sf. Ioan, din sectorul 3 al Capitalei.

Citeşte şi Crimă la metrou. O tânără de 25 de ani a murit după ce a fost împinsă de o femeie pe şine. Principala suspectă a fost reţinută

Conform reprezentanţilor Poliţiei Române, la audieri femeia s-a recunoscut în imaginile video, dar nu a explicat de ce a făcut aceste gesturi. De altfel, ea a fost incoerentă pe toată durata audierilor. Ea le-a spus anchetatorilor că nu are o locuinţă şi că a dormit de mai multe ori în Gara de Nord, iar în ultima perioadă a locuit la un prieten, fără a le putea indica anchetatorilor adresa acestuia. Ea a spus că nu ştie adresa, dar ştie să ajungă acolo.

Marţi seara, în jurul orei 20.00, ea a împins în faţa metrolului, la staţia Dristor 1, o tânără de 25 de ani. Victima a murit pe loc, iar atacatoarea a plecat de la faţa locului ca şi când nimic nu s-ar fi întâmplat. Câteva ore mai târziu, principala suspectă a fost prinsă în zona Unirii din centrul Capitalei. Ea a fost reţinută pentru 24 de ore şi va fi expertizată psihologic.

Femeia încercase un gest similar în staţia Costin Georgian, cu puţin timp înainte, când a împins o altă tânără, dar aceasta nu a păţit nimic. Conform unor surse judiciare, în imaginile cu incidentul petrecut la staţia de metrou Costin Georgian, se poate observa că femeia a împins-o pe victimă de trei ori, nereuşind să o arunce pe şine. Victima ar fi opus rezistenţă, iar la un moment dat s-a şi luptat cu agresoarea, reuşind într-un final să fugă.