Criminala din Mangalia face declarații șoc: „O visez noaptea, o rog să mă ierte, nu am vrut să o omor”. Loredana plângea în timp ce își înjunghia prietena

Criminala din Mangalia a făcut noi declarații șocante despre momentul în care și-a ucis cea mai bună prietenă. Loredana a început să aibă coșmaruri legate de Alina și chiar își dorește ca aceasta să o ierte pentru fapta ei.

28 sept. 2023, 23:46
Criminala din Mangalia face declarații șoc: „O visez noaptea, o rog să mă ierte, nu am vrut să o omor”. Loredana plângea în timp ce își înjunghia prietena
Criminala din Mangalia face declarații șoc: „O visez noaptea, o rog să mă ierte, nu am vrut să o omor”. Loredana plângea în timp ce își înjunghia prietena

Criminala din Mangalia nu își mai găsește liniștea după fapta comisă. Loredana, tânăra care a ucis-o pe Alina, cea mai bună prietenă a ei, a mărturisit că a visat-o și chiar își dorește să o ierte pentru că i-a luat viața. Tânăra de 18 ani a fost audiată la Parchetul de pe lângă Tribunalul Constanța, acolo unde a expus filmul tragediei din Mangalia, din data de 6 august.

Citește și: Iubitul Alinei, tânăra ucisă de cea mai bună prietenă în Mangalia, mesaj sfâşietor: „Te voi iubi până la ultima mea clipă din viață”

Criminala din Mangalia, mărturii șoc despre uciderea prietenei sale

Loredana a mărturisit, la audieri, că s-a simțit dezamăgită de faptul că Alina ar fi refuzat să se împace cu ea, după un conflict anterior izbucnit între ele. Acesta ar fi fost și motivul pentru care a luat decizia să o ucidă, în data de 6 august, în jurul orei 05:30, în Mangalia, unde se aflau amândouă la muncă.

Poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Mangalia au fost sesizați, în acea dimineață, cu privire la existența unui cadavru. Se afla sub o bancă, într-un parc, într-o geantă de voiaj. Descoperirea macabră a fost făcută de un pescar care a alertat oamenii legii. Aceștias au identificat cadavrul, iar în urma cercetărilor, s-a descoperit că Alina, o fată de 18 ani din Vaslui, fusese ucisă de cea mai bună prietenă a ei, Loredana.

Loredana Atănăsoaie, criminala care nu a putut explica, inițial, motivul crimei, a povestit lanțul tragic al evenimentelor din luna august. La audieri, tânăra de 18 ani a mărturisit cum și-a ucis cea mai bună prietenă. Totul ar fi pornit de la o ceartă pe care au avut-o. Înainte să aibă loc crima, între cele două ar fi existat o culminată cu o crimă șocantă. Loredana a încercat, apoi, să scape de cadavru.

„În timp ce era întinsă în pat, cu lumina stinsă, eu eram lângă patul ei, ea fiind cu fața spre perete, moment în care Alina s-a mișcat, eu plângeam pentru că nu voiam să o înjunghii, însă m-am speriat și am lovit-o cu cuțitul în gât când Alina s-a întors către mine. Imediat, Alina s-a ridicat din pat asupra mea, eu scăpasem cuțitul. Alina m-a lovit cu pumnul în față, moment în care am căzut eu la pământ. În cădere, am dărâmat scaunul din cameră și probabil atunci s-a produs zgomotul.

În timp ce eram la pământ, Alina m-a strâns de gât, mi-a produs acele leziuni la gât și căuta cuțitul care era pe podea, întrucât era încă întuneric în cameră. Am început să caut și eu cuțitul în cameră de frică să nu mă lovească Alina, l-am găsit și am lovit-o în umăr. După ce am lovit-o pe Alina, am împins-o de pe mine, moment în care i-am pus mâna la gură pentru că bătuseră persoanele respective la ușă. Cam tot acum Alina începuse să horcăie și să se producă decesul, se vedea că nu mai are putere. Când i-am pus mâna la gură Alinei, m-a și mușcat de mâna dreaptă. Menționez că în cameră era întuneric și când am lovit-o, nu am văzut unde o lovesc, eu nu am vrut să o omor și încă nu realizez de ce am pus mâna pe cuțit”, a mai mărturisit Loredana în fața procurorilor”, a spus Loredana, potrivit Gandul.ro.

Criminala a mai susținut la audieri că regretă fapta comisă, ba chiar are momente în care se gândește la prietena ei și are vise despre momentele de groază.

„Încă o dată, regret fapta pe care am săvârșit-o și îmi pare foarte rău de ce s-a întâmplat, am momente când încă mă gândesc la ea, am avut chiar și un coșmar cu Alina și am început să mă rog să mă ierte”, a mai spus Loredana.

Procurorii au consemnat că Loredana a fost lipsită de empatia familiei în copilărie. Tânăra ar fi solicitat să își termine liceul, însă după gratii.

Citește și: Răsturnare de situație în cazul crimei din Mangalia! Mătușa Alinei, fata ucisă cu bestialitate de prietena sa, aruncă bomba


Calendar 2024
Calendar 2024