Iubitul Alinei, tânăra ucisă de cea mai bună prietenă în Mangalia, mesaj sfâşietor: „Te voi iubi până la ultima mea clipă din viață”

Sergiu a povestit imediat după crimă că relația sa cu Alina mergea foarte bine și că a avut impresia că Loredana era invidoasă pe fericirea lor. El a mai adăugat că Loredana, cu care a vorbit chiar în seara fatidică, și-ar fi dorit ca ea să fie iubita lui și nu Alina.

13 sept. 2023, 14:34
Iubitul Alinei, tânăra ucisă de cea mai bună prietenă în Mangalia, mesaj sfâşietor: „Te voi iubi până la ultima mea clipă din viață”
Minune la înmormântarea fetei ucise în Mangalia!

Pe 6 august, în jurul orei 05.30, poliţişti din cadrul Poliţiei municipiului Mangalia erau sesizaţi cu privire la faptul că, într-un parc din municipiul Mangalia, se află cadavrul unei persoane de sex feminin.  Anchetatorii au stabilit că victima, o tânără de 18 ani din Vaslui a fost ucisă de o altă tânără, tot de 18 ani, din aceeaşi localitate. Cele două se cunoşteau de mai mulţi ani şi veniseră împreună pe litoral, unde se angajaseră cameriste la un hotel. La un moment dat, agresoarea a luat un cuţit cu care şi-a înjunghiat colega. Apoi, i-a pus trupul într-un geamantan, a mers cu un taxi şi a abandonat-o sub o bancă dintr-un parc din Mangalia. Fata a fost prinsă în scurt timp de poliţişti şi şi-a recunoscut faptele în faţa anchetatorilor.

A trecut mai bine de o lună de la moartea șocantă a Alinei, tânăra în vârstă de 18 ani care a fost ucisă cu sânge rece de prietena ei cea mai bună. Sergiu, iubitul ei, suferă enorm după moartea partenerei sale și își plânge dorul pe rețelele de socializare.

Nu m-am obișnuit cu ideea că tu nu mai ești. Mi-ai lăsat un gol în suflet„. Iubitul Alinei, tânăra ucisă de cea mai bună prietenă în Mangalia, a postat un mesaj cutremurător, la o lună de la moartea ei .

Alina Ciobanu a avut un sfârșit tragic, iar fapta crimei este chiar prietena sa din copilărie. Loredana și Alina lucrau pe timp de vară la un hotel din Saturn. Loredana și-a înjunghiat mortal prietena, i-a băgat trupul neînsufletit într-un geamantan și l-a abandonat într-un parc din Mangalia.

Loredana, adolescenta care și-a ucis prietena la Mangalia, expertizată psihiatric. A fost adusă în fața specialiștilor de la Spitalul de Psihiatrie de la Palazu Mare
„Chiar dacă a trecut o lună de când nu mai ești printre noi, eu totuși nu m-am obişnuit cu ideea că tu nu mai eşti, în tot acest timp îți duc dorul din ce în ce mai mult și mai tare, te iubesc și te voi iubi până la ultima mea clipă din viață, să fiu sincer mi-ai lăsat un gol în suflet, nu va putea nimeni să înlocuiască acel gol din inima mea și din sufletul meu, dar știu că mă vezi de acolo de sus şi că mă veghezi în tot ceea ce fac şi că te bucuri de succesul meu, îmi este extrem de dor de ține şi îmi este extrem extrem de greu fără tine, niciodată nu mi-am imaginat că mi se va întâmpla una ca aceasta, te iubesc, iubirea mea”, a fost mesajul postat de Sergiu, iubitul Alinei.

Răsturnare de situație în cazul crimei din Mangalia! Adevărul despre Casian, iubitul Alinei, a ieșit la iveală
 
Loredana Atănăsoaie, autoarea crimei din Mangalia, se află în arest pentru 30 de zile

Loredana Atănăsoaie a fost reținută de autorități la doar o zi după oribila crimă. Aceasta se află în arest pentru 30 de zile, iar zilele trecute judecătorii au decis să prelungească măsura arestului preventiv cu încă 30 de zile în cazul acesteia. Avocatul Loredanei a declarat că este conștientă de fapta gravă pe care a comis-o și se așteaptă să primească o sentință gravă.

„Loredana a cerut ea să rămână după gratii pentru că nu consideră că trebuie să fie păsă în libertate raportat la cele întâmplate şi prezintă un pericol pentru ordinea publică. Ea se aşteaptă inclusiv la cea mai severă măsură care poate fi luată de către instanţa de judecată. În condiţiile în care în cadrarea juridică este de la 10, 20 de ani se aşteaptă să primească cea mai severă măsură adică o pedeapsă de 20 de ani”, a declarat avocatul criminalei din Mangalia.

Loredana Atănăsoaie a recunoscut crima și a povestit amănunțit cum a săvârșit oroarea din Mangalia. Iată declarațiile făcute de aceasta în fața anchetatorilor:

„Într-un moment de furie, întrucât Alina îmi răspundea evaziv, am început să tremur. Inițial, am ezitat, însă după aceea am înjunghiat-o. Menționez că Alina nu dormea, însă stătea cu ochii închiși și fața la perete. Nu am vrut să o omor, însă am avut un moment în care m-am pierdut cu firea.

După ce am înjunghiat-o, Alinei îi curgea sânge din gură și din rana făcută cu cutitul, horcăia, motiv pentru care am încercat să îi pun mâna la gură să nu se audă în celelalte camere.

A durat aproximativ o jumătate de oră până a decedat, timp în care m-a zgâriat pe mână și pe gât și chiar și pe spate. Am stat câteva minute în afara hotelului să îmi revin și am decis să chem un taxi, dar nu eram decisă unde să merg.

Am găsit un taxi pe internet și taximetristul m-a întrebat în mod repetat ce am în valiză, timp în care a venit și un coleg de muncă, pe nume Vali, căruia i-am zis că plec acasă. Acesta m-a ajutat să pun valiza în portbagajul taxiului, după care Vali a plecat.

M-am urcat în taxi, în dreapta față și i-am spus taximetristului că vreau să merg la bancomat și că ulterior mă voi decide unde merg. Eu nu eram murdară pe haine, deoarece mă schimbasem în cameră.

Taximetristul a observat că am vânătăi pe față și pe gât însă eu i-am zis ca m-am lovit la muncă. Am plecat spre bancomat și taximetristul m-a dus la un bancomat BRD, din câte îmi amintesc, și cred că am scos 2.000 lei și am revenit în taxi cerându-i taximetristului să mă ducă în Vaslui.”, a declarat Loredana în fața anchetatorilor.