Criminalii taximetristului din Argeş, incendiat în propria maşină, au fost condamanţi la închisoare

Criminalii taximetristului din Argeş, găsit incendiat în portbagajul maşinii, au fost condamnaţi. Unul dintre ei a primit 25 de ani închisoare cu executare, iar cel de-al doilea, 10 ani de închisoare. Prin aceeaşi sentinţă, cei doi sunt obligaţi să plătească peste 230.000 de euro către familia celui pe care l-au omorât.

03 iun. 2013, 07:08
Criminalii taximetristului din Argeş, incendiat în propria maşină, au fost condamanţi la închisoare

Tribunalul Argeş a considerat că fapta celor doi este deosebit de gravă, de aceea, unul dintre ei a fost condamnat la 25 de ani de închisoare. Al doilea a primit doar 10 ani de închisoare, deoarce este minor. În timpul efectuării pedepsei, acesta îşi va putea termina şi studiile.

Mai mult, instanţa a hotărât ca cei doi să îi plătească familiei victimei 238.000 de euro.

Cei doi tineri, în vârstă de 17 şi 19 ani, au fost reţinuţi după ce anul trecut în luna februarie au ucis un taximetrist. Fapta lor a ieşit la iveală atunci când pompierii au fost chemaţi pentru a stinge un autoturism incendiat. Acolo, pompierii au descoperit în portbagaj un cadavru.

În urma necropsiei s-a aflat că era vorba despre un taximetrist de 60 de ani, ucis prin nenumărate lovituri de cuţit. Cadavrul său a fost pus apoi în portbagajul maşinii, care a fost incendiată.