Criminalul de la COAFOR a ajuns după gratii. Vasile Olaru şi-a UCIS SOŢIA cu DISCERNĂMÂNT

Bărbatul care şi-a ucis soţia într-un coafor din Iaşi şi-a revenit spectaculos după ce a stat o lună în comă. El le-a spus anchetatorilor că gelozia a fost cea care l-a împins să-şi ucidă soţia cu sânge rece.

RomaniaTV.net
03 feb. 2014, 17:23

Vasile Olaru şi-a ucis soţia pe 28 decembrie, într-un coafor din Iaşi după care a încercat să se sinucidă. Criminalul a fost externat, joi, 30 ianuarie, de la Spitalul „Socola” din Iaşi. El a fost dus la audieri la Parchet, iar anchetatorii au ajuns la concluzia că a lucrat cu discernământ atunci când şi-a omorât consoarta.

Olaru este acum după gratii, după ce şi-a înjunghiat soţia, potrivit România TV. Cei trei copii ai săi l-au vizitat şi încearcă acum să-l ierte. Până acum, nicio rudă, şi nici măcar copiii săi nu au venit să-l vadă în spital.

Bărbatul le-a spus anchetatorilor că şi-a omorât soţia din gelozie. Femeia, în vârstă de 39 de ani, încercase în nenumărate rânduri să scape de soţul bătăuş.

Mina Olaru a fost înjunghiată de soţul ei cu un cuţit de 18 centimetri, de mai multe ori, în zone vitale, după care s-a înjunghiat în zona abdomenului şi a gâtului. Soţia lui făcuse plângere, în noiembrie, împotriva soţului ei, acuzându-l de violenţă. Ea îşi retrăsese însă plângerea ulterior. Apropiaţii bărbatului spun că acesta obişnuia să consume alcool

Cazul seamană izbitor cu cel al ucigaşului de la Perla, din Bucureşti, când Gheorghe Vlădan şi-a impuşcat soţia în coafor. Şi în acel caz victima încerca să se despartă de soţul care o teroriza.