Criminalul de la Mehedinţă, faţă în faţă cu bunica fetei pe care a incendiat-o. Agresorul a fost dus la audieri

Criminalul de la Mehedinţi a fost readus la audieri la Parchet în dosarul în care este acuzat de tentativă de omor după ce a incendiat-o pe tânăra de 17 ani. Procurorii încearcă să afle cât mai multe detalii. La parchet a fost adusă şi bunica fetei incendiate.

RomaniaTV.net
19 iun. 2020, 11:06
Criminalul de la Mehedinţă, faţă în faţă cu bunica fetei pe care a incendiat-o. Agresorul a fost dus la audieri

Ion Turnagiu a fost dus la Parchet pentru o nouă audiere în dosarul în care este acuzat de tentativă de omor după ce a incendiat o fată de 17 ani. Procurorii care se ocupă de dosarul vor să afle detalii despre relaţia pe care acesta o avea cu tânăra de 17 ani.

Citeşte şi: Criminalul din Mehedinţi avea un complice pe care l-a cunoscut în închisoare. Bărbatul, vizat în anchetă

Există martori care au declarat că acesta se vedea des cu tânăra de 17 ani. 

De asemenea, separat este deschis şi dosarul pentru viol. În acest caz au ajuns şi probele de la IML, care nu au confirmat acuzaţiile. 

Ion Turnagiu, condamnat pentru cinci crime şi eliberat din închisoare, în urmă cu un an, a turnat benzină peste o tânără și i-a dat foc. Fata îl reclamase pentru agresiune şi viol, iar agresorul s-a răzbunat. Tânăra care s-a ales cu arsuri de gradul 2 și 3, pe 90% din suprafața corpului, a fost transportată în stare gravă la spital.

Ion Turnagiu a comis în 1993 cinci crime cu sânge rece, având condamnări de 90 de ani de închisoare. Printre victimele sale s-a numărat, potrivit Mediafax, și o femeie însărcinată în luna a șaptea. Alte două victime au fost doi bătrâni din București, pe care i-a ucis după ce i-a jefuit. Cei doi au fost găsiți în locuința lor, la zece zile de la crimă.

După ce a ispășit 20 de ani de închisoare, în 2014, a depus o cerere de eliberare condiționată pentru bună purtare, potrivit Legii 286/2009 privind Codul Penal.