Criminalul de la Oneşti şi-a pus victimele să-şi sune familiile înainte să le omoare

Noi dezvăluiri în cazul luării de ostatici de la Oneşti. Înainte să-i omoare, criminalul i-a lăsat pe cei doi muncitori să-şi sune familiile pentru a-şi lua adio. Bărbatul în vârstă de 68 de ani este ținut sub pază în spital, el urmând să fie audiat abia după externare.

03 mart. 2021, 11:00
Criminalul de la Oneşti şi-a pus victimele să-şi sune familiile înainte să le omoare
Criminalul de la Oneşti şi-a pus victimele să-şi sune familiile înainte să le omoare

Criminalul de la Oneşti şi-a pus victimele să-şi sune familiile înainte să le omoare. Apar noi detalii în cazul care a şocat o ţară întreagă.

Criminalul de la Oneşti şi-a pus victimele să-şi sune familiile înainte să le omoare

Bărbatul în vârstă de 68 de ani i-a lăsat pe cei doi muncitori să-şi ia adio de la familiile acestora. Gheorghe Moroşan i-a lăsat pe cei doi să sune acasă înainte să-i omoare.

Reamintim că doi bărbaţi, care lucrau într-un apartament din Oneşti, au fost luaţi ostatici şi apoi ucişi de un bărbat de 68 ani, fost proprietar al aparlamentului în care aştia făceau reparaţii. La faţa locului au venit forţele de ordine, dar şi un negociator, care a încercat, mai multe ore, să îl determine pe bărbat să renunţe la intenţiile sale.

După mai multe ore de sechestru, una dintre victime a încercat să îl atace pe cel care i-a sechestrat, moment în care a fost înjunghiată. Ulterior, a fost atacat cu cuţitul şi înjunghiat şi al doilea bărbat sechestrat. Atunci, forţele de ordine au intrat în apartament şi l-au împuşcat pe agresor. Una dintre victime a fost declarată decedată la faţa locului, iar a doua a murit la spital.

Citeşte şi Vecinul care a găzduit-o pe soţia criminalului de la Oneşti, dezvăluiri şocante: „Mă simt vinovat”

Agresorul a fost internat în spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

„Avea 9 plăgi împușcate. A fost operat, i s-au extras bilele de cauciuc cu care a fost împușcat și două gloanțe, fiind folosită și muniție letală. A avut două lovituri și la abdomen, și în coapasa piciorului drept. În această dimineață medicii anesteziști vor stabili când va fi detubat. În acest moment nu mă pot pronunța dacă starea lui permite transferul la un spital penitenciar, dar probabil că într-o zi, va putea fi audiat”, a declarat managerul spitalului din Onești, Gelu Nicolcea, la Digi 24.

Soția crimialului de la Onești a fost arestata preventiv pentru complicitate, ea il informa pe ucigas tot ce fac politistii clipă de clipă. Femeia se afla cu un etaj mai sus si vorbea la telefon cu soțul, ba chiar ii trimitea țigări cu sfoara pe geam.

Citeşte şi Filmul reconstituirii crimelor de la Onești. Reacția incredibilă a fiicei criminalului: „Vrei să moară”