Criminalul de la Perla scapă de închisoarea pe viaţă şi va sta 25 de ani după gratii

Publicat: Joi, 05 Martie 2020 12:53 // Actualizat: Joi, 05 Martie 2020 13:30 // Sursa: romaniatv.net

Gheorghe Vlădan, autorul atacului armat de la coaforul Perla, a scăpat de condamnarea de închisoare pe viaţă şi va sta 25 de ani în detenţie. Decizia definitivă a fost luată joi de Curtea de Apel Bucureşti.

Iniţial, în luna decembrie a anului 2019, Tribunalul Giurgiu i-a admis lui Vlădan o cerere de înlocuire a pedepsei detenţiei pe viaţă cu o condamnare de 25 ani închisoare. Joi, 5 martie, Curtea de Apel Bucureşti a respins contestaţia depusă de fata casierei ucise în coaforul Perla, fiind menţinută decizia Tribunalului Giurgiu.

Gheorghe Vlădan a fost acuzat de săvârşirea infracţiunilor de omor calificat şi deosebit de grav, tentativă la infracţiunea de omor calificat şi deosebit de grav, nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor şi conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care are o îmbibaţie alcoolică peste limita legală.

Citeşte şi: Procurorii cer închisoare pe viaţă pentru Gheorghe Vlădan, cunoscut drept "criminalul de la Perla"

Procurorii au stabilit faptul că, pe 5 martie 2012, Gheorghe Vlădan a intrat într-un coafor din Bucureşti, unde lucra soţia sa şi a tras cu un pistol marca Glock de calibru 9 mm asupra persoanelor care se aflau în salon. Două femei au murit pe loc, printre care şi soţia atacatorului, iar alte şase persoane au fost rănite.

Potrivit expertizei efectuate de INML, Gheorghe Vlădan a avut discernământ când a săvârşit fapta. Vlădan a luat decizia de a-şi ucide soţia şi pe colegele acesteia de la coafor după ce a citit acţiunea de divorţ depusă la Judecătoria Sectorului 4.

Gheorghe Vlădan, condamnat la ÎNCHISOARE PE VIAŢĂ pentru masacrul de la coaforul Perla

Gheorghe Vlădan, autorul atacului armat la coaforul din zona Perla, a fost condamnat marţi de Tribunalul Bucureşti la închisoare pe viaţă pentru masacrul de la coaforul din zona Perla în care şi-au pierdut viaţa soţia şi o colegă a acesteia, iar alte şase persoane au fost rănite. Instanţa a stabilit plata unor despăgubiri civile către victimele masacrul de la coaforul din complexul Perla. Decizia nu este definitivă. Avocata lui Vlădan a declarat la România TV că va face apel.

Citeşte şi: Instanţa a stabilit, în dosarul lui Gheorghe Vlădan, despăgubiri pentru victime în valoare de 40.000 de euro: Bendre Cornel si Georgiana câte 40.000 de lei daune morale, Georgeta Roşu urmează să primească 20.000 de lei daune morale, Mirela Apostol 20.000 de lei, Ioan Preda 20.130 de lei, Bogdan Vlădan 20.000 de lei şi 5.952 de lei pentru salonul "Igiena".

Avocata lui Vlădan, Eugenia Rădoi, a spus că va ataca decizia Tribunalului Bucureşti, susţinând că pedeapsa închisorii pe viaţă este prea mare, ea aşteptându-se la 20 de ani de detenţie, întrucât nu s-a dovedit premeditarea faptei.

"Este vorba de nebunie temporară. Nu s-a dovedit premeditarea", a declarat avocata lui Vlădan, Eugenia Rădaoi, la România TV.

Gheorghe Vlădan este acuzat de săvârşirea infracţiunilor de omor calificat şi deosebit de grav, tentativă la infracţiunea de omor calificat şi deosebit de grav, nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor şi conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care are o îmbibaţie alcoolică peste limita legală.

Procurorii au stabilit că, pe 5 martie 2012, Gheorghe Vlădan a intrat într-un coafor din Bucureşti, unde lucra soţia sa, şi a tras cu un pistol marca Glock de calibru 9 mm asupra persoanelor care se aflau în salon.

loading...
Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
atacator criminal Gheorghe Vladan închisoare pe viaţă perlă
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
1
EUR
4.8738
RON
30 Sep
noapte 12 °
zi 20 °
Ultimele joburi adaugate
24 H