Criminalul de la Perla a renunţat la recurs. Vlădan, în faţa judecătorilor: Nu ştiu de ce sunt aici

Criminalul de la Perla a ajuns în faţa magistraţilor de la Curtea de Apel. Gheorghe Vlădan a făcut recurs la decizia de arestare preventivă, dar apoi a retras recursul şi le-a spus magistraţilor că nu ştie de ce a venit astăzi în faţa lor.

RomaniaTV.net
12 mart. 2012, 06:14
Criminalul de la Perla a renunţat la recurs. Vlădan, în faţa judecătorilor: Nu ştiu de ce sunt aici

Gheorghe Vlădan a declarat în timpul procesului că nu ştie de ce a ajuns în faţa judecătorilor, însă a vorbit cu avocata sa şi este de acord cu tot ce spune ea.

Bărbatul a spus apoi că vrea să îşi retragă recursul, să rămână după gratii.

Vlădan a precizat, la ieşirea din tribunal, că el habar n-avea, de fapt, de procedură şi că nu ar fi vrut, în realitate, să renunţe la recurs.

Instanţa a rămas în pronunţare pe solicitarea lui Gheorghe Vlădan, urmând să anunţe că a luat la cunoştinţă de retragerea recursului.

Tot luni dimineaţă, Gheorghe Vlădan a fost dus la IML pentru a fi expertizat psihologic. Anchetatorii au vrut să vadă dacă acesta avea sau nu discernământ atunci cînd şi-a împuşcat soţia şi pe o colegă de serviciu.

Vlădan, care şi-a ucis soţia şi o colegă a acesteia şi a rănit alte şase persoane, vrea să fie internat într-un spital de psihiatrie, pentru a scăpa de închisoare.

El a declarat la audieri că pistolul s-ar fi descărcat automat şi că nu îşi aminteşte cum şi-a ucis soţia şi pe colega acesteia. Procurorii spun, însă, că bărbatul a avut discernământ atunci când a tras cele 11 focuri de armă în coaforul din Dorobanţi.

În acelaşi timp, apar noi dezvăluiri despre masacru. Potrivit raportului prezentat de procurori, Vlădan era băut când a intrat în coafor. Mai mulţi martori au declarat că l-au auzit pe Vlădan cum i-a spus poliţistului care l-a arestat că a băut câteva pahare de ţuică.