Criminalul din Iaşi, care şi-a DECAPITAT sora şi nepoata, a fost găsit mort într-o pădure

Bărbatul din Iaşi care şi-a ucis sora şi pe fetiţa de cinci luni a acesteia, a fost găsit mort într-o pădure din judeţul Neamţ.

RomaniaTV.net
21 iul. 2012, 19:02
Criminalul din Iaşi, care şi-a DECAPITAT sora şi nepoata, a fost găsit mort într-o pădure

Surse judiciare susţin că tânărul avea o rană în zona inimii. Anchetatorii au prelevat probe de la faţa locului şi urmează să stabilească în ce împrejurări a murit bărbatul.

Sâmbătă, bărbatul fusese dat în urmărire naţională, după ce anchetatorii nu reuşiseră să-l prindă la 48 de ore de la producerea crimei.

Tânărul în vârstă de 22 de ani, pe numele său George Guraliuc, avea mari probleme psihice şi chiar fusese internat în luna iunie la Socola.

O tânără de 29 de ani, o fostă jurnalistă angajată la Penitenciarul din Iaşi, şi fetiţa ei în vârstă de cinci luni au fost găsite moarte joi seară. Ele au fost înjunghiate mortal în apartamentul în care locuiau, iar trupurile lor au fost găsite de soţul femeii, la întoarcerea de la serviciu.

Fratele femeii, George Guraliuc, a fost în permanenţă principalul suspect, după ce în apartament au fost găsite actele lui de identitate, un rucsac şi un caiet pe care scria: „Lumea asta e stricată. Sunt într-o altă lume”. Tânărul ar fi trebuit să urmeze un tratament pentru shizofrenie, însă medicii spun că după ce a fost externat, George Guraliuc nu a respectat indicaţiile primite.