Criminalul din Mehedinţi, care a incendiat o tânără, a încercat să se sinucidă în arest! El a fost salvat în ultimul moment

Criminalul din Mehedinți care a incendiat o tânără a încercat să se sinucidă în arestul IPJ Mehedinți. El a fost salvat în ultimul moment și dus la spital. 

RomaniaTV.net
25 iun. 2020, 15:45

Ion Turnagiu, criminalul care a incendiat o fată de 17 ani din Mehedinţi, la un an după ce a fost eliberat din închisoare, a încercat să se sinucidă, în arestul Poliţiei Mehedinţi. Bărbatul a fost eliberat în 2019, desi avea condamnare la închisoare pe viaţă. 

Turnagiu a fost găsit spânzurat, cu tricoul, de către poliţişti. Agenţii l-au resuscitat până la sosirea echiapjelor de salvare, potrivit unor surse din cadrul Poliţiei Mehedinţi. Acesta a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale.

Citește și: Criminalul de la Mehedinţă, faţă în faţă cu bunica fetei pe care a incendiat-o. Agresorul a fost dus la audieri

Turnagiu se afla în arestul IPJ Mehedinţi din 13 iunie. El a fost arestat preventive după ce a incendiat o fată de 17 ani din localitatea Dîrvari. Tânăra este în stare gravă, într-un spital din Bucureşti.

Ion Turnagiu a fost condamnat la închisoare pe viaţă, în 1994, fiind condamnat pentru cinci crime. A fost eliberat condiţionat din puşcărie, în 2019, printr-o hotărâre a tribunalului Mehedinţi.