Criminalul din Timișoara a fost arestat. Bărbatul i-a ucis pe cei doi soți cu un cuțit luat din bucătăria lor

Bărbatul suspectat că a ucis doi bătrâni în locuinţa lor de lângă Palatul de Justiţie din Timişoara a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.

01 iul. 2023, 13:12
Criminalul din Timișoara a fost arestat. Bărbatul i-a ucis pe cei doi soți cu un cuțit luat din bucătăria lor

Procurorii spun că în seara zilei de 27 iunie, după ce ar fi intrat în apartamentul victimelor din apropierea Palatului Justiţiei din Timişoara, cu acceptul acestora, cu scopul obţinerii unei sume de bani cu titlu de împrumut, pe fondul refuzului şi a stării psiho-fizice determinate de consumul de droguri, inculpatul i-a lovit pe cei doi soți pentru a putea sustrage sume de bani şi bunuri din apartament.

Anchetatorii susţin că, în contextul în care a constatat că fusese iniţiat un apel video de pe telefonul victimelor şi că există posibilitatea identificării sale, bărbatul și-a ucis victimele cu un cuţit luat din bucătărie și a fugit.

Citește și: Scandal cu împușcături în București. Trei bărbați au fost reținuți pentru 24 de ore

Din apartamentul victimelor, criminalul ar fi plecat cu o sumă de bani şi două telefoane mobile luate, fiind identificat şi prins ulterior de organele de urmărire penală, pe 29 iunie, în Timişoara, arată un comunicat transmis, vineri, de Parchetul de pe lângă Tribunalul Timiş.

Vă reamintim, marți seară, doi bătrâni, soț și soție, au fost uciși în apartamentul lor de lângă Palatul Dicasterial din Timișoara. Criminalul a fost surprins de nepotul victimelor, însă a reușit să fugă de la locul faptei.

Citește și: Doi bătrâni au fost uciși cu sânge rece, în Timișoara. Un nepot al victimelor l-a surprins pe criminal în apartament, dar a fost și el înjunghiat de acesta

Joi, polițiștii au descins la două adrese din Timișoara, pe urmele suspectului principal. Deși inițial nu l-au găsit la niciuna dintre adrese, l-au prins mai târziu în apropiere de zona în care locuia alături de mama sa și de tatăl vitreg.

În primă fază, a fost reținut pentru 24 de ore. Vineri după-masă, acesta a fost dus la Parchetul de pe lângă Tribunalul Timiș pentru audieri.

Magistrații de la Tribunalul Timiș au decis arestarea preventivă a autorului dublei crime de la Timișoara, pentru 30 de zile. Cazul este instrumentat de procurorii de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Timiș.