Criminalul elevei ucise din Iaşi, ameninţat cu moartea de doi adolescenţi VIDEO

Doi tineri au postat pe un site de socializare un mesaj pentru adolescentul care și-a strangulat iubita. Înarmați cu un topor şi o lopată, îi transmit ca va avea şi el o moarte violentă, la fel ca victima sa.

14 mart. 2015, 06:18
Criminalul elevei ucise din Iaşi, ameninţat cu moartea de doi adolescenţi VIDEO
„Ai să vezi tu ce păţeşti. Strangulezi copii. Nu mai înjur şi nu vorbesc urât dar atât îţi spun: Îţi rupem capul, ai belit-o cu noi. Gunoiule ce eşti! Huoo! Uite aşa facem cu tine! Uită-te bine la noi, pentru tine este videoclipul ăsta. Aă să vezi tu ce păţeşti pentru ce-ai făcut”, i-au transmis tinerii criminalului.
 
 
Diana a fost găsită moartă la începutul lunii martie în Parcul Copou din municipiul Iaşi. Eduard Perju a chemat-o pe adolescentă la o plimbare în parc, spunându-i că are o surpriză pentru ea. Cei doi s-au aşezat pe o bancă din parc, s-au sărutat, după care băiatul i-a spus iubitei sale că are o surpriză pentru ea şi că i-a cumpărat un colier. Minora s-a întors cu spatele la tânăr, moment în care acesta i-a pus la gât un colier din plastic, folosit pentru strângerea capacelor de la roţi, pe care îl luase de la tatăl său şi a strangulat-o.

Eduard Perju a fost arestat preventiv pentru 30 de zile după ce a recunoscut că a sugrumat-o din gelozie.