Criminalul lui Marian Cozma „să îi mulţumească lui Orban”. Atac dur la adresa premierului Ungariei. Ce ar fi făcut

Sztojka Ivan, unul dintre condamnații în cazul uciderii lui Marian Cozma, a fost eliberat din închisoare. Laszlo Toroczkai, liderul unui important partid din Ungaria, arată cu degetul spre Viktor Orban.

03 aug. 2018, 09:22
Criminalul lui Marian Cozma „să îi mulţumească lui Orban”. Atac dur la adresa premierului Ungariei. Ce ar fi făcut

Guvernul Orban a luat în trecut mai multe măsuri în privinţa condamnărilor, creându-se premisele ca unii dintre încarceraţi să iasă mai devreme pentru bună purtare, scrie digi24.ro. De aceste legi a beneficiat şi cel care l-a ucis pe Marian Cozma, iar ieşirea lui din închisoare a creat un climat politic încins.

Citeşte şi O nenorocire nu vine niciodată singură. Tatăl lui Marian Cozma, al patrulea infarct. Nu ştia că ucigaşul fiului său a fost eliberat

Laszlo Toroczkai nu a ratat prilejul pe o reţea de socializare să îl condamne pe premierul Orban pentru legile adoptate în trecut de Guvernul condus.

„Sztojka Ivan să îi mulţumească lui Orban”, e titlul dat de sztarklikk.com, care apoi îl citează pe Toroczkai.

„Cu amendamentele adoptate în timpul celei de-a doua guvernări a lui Orban, i s-a permis ucigaşului lui Cozma, Sztojka Ivan să fie eliberat înainte de termen. Un astfel de om ar fi trebuit trimis în Siberia”, a scris Laszlo Toroczkai, liderul Our Home Movement.