Crin Antonescu, după întâlnirea cu Dan Voiculescu: Terminaţi cu împăcarea cu Ponta!

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a fost întrebat, miercuri, de ziarişti, dacă se va împăca cu Victor Ponta, liderul liberal replicând: "Terminaţi cu împăcarea cu Ponta!". Şeful liberalilor s-a întâlnit, miercuri, cu Dan Voiculescu, pentru a discuta despre situaţia din USL, una destul de tensionată în ultima perioadă.

RomaniaTV.net
18 dec. 2013, 15:51
Crin Antonescu, după întâlnirea cu Dan Voiculescu: Terminaţi cu împăcarea cu Ponta!

Crin Antonescu a susţinut în continuare necesitatea numirii unui purtător de cuvânt al USL şi a explicat că s-a întâlnit cu Dan Voiculescu

„Am avut intalnire cu Dan Voiculescu, subiectul nu a fost surprinzător. Am discutat despre situaţia politica actuala, stia punctul meu de vedere din declaraţiile publice. Am vorbit despre relaţia partidelor din USL. Dan Voiculescu a vrut sa stie daca sunt serioase lucrurile si i-am spus ca sunt foarte serioase”, a declarat Crin Antonescu.

Copreşedintele USL a vorbit şi despre boicotul PSD la votul pentru şefia TVR, apreciind că Victor Ponta „a pierdut controlul”, el neştiind că parlamentarii din partidul pe care îl vor conduce vor împiedica numirea lui Rareş Bogdan la conducerea TVR.

„Mi-am exprimat convingerea că este o situaţie temporară, pentru că e reconfortant să ştii că partenerul tău are control asupra propriului partid. L-am îmbărbătat din acest punct de vedere”, a continuat Crin Antonescu.