Crin Antonescu: Guvernul USL are nevoie de susţinere

Preşedintele interimar Crin Antonescu a declarat, miercuri, ca Guvernul condus de Victor Ponta trebuie susţinut şi îi cheamă "şi pe cei care au bune intenţii" să facă acest lucru.

RomaniaTV.net
18 iul. 2012, 16:49
Crin Antonescu: Guvernul USL are nevoie de susţinere

„Aş vrea să remarc încă o dată ceva ce s-a observat şi se discută mai puţin pe scena publică dominată de bătălia pentru referendum şi pentru Europa, şi anume că avem un Guvern care încearcă să facă nişte lucruri şi în sprijinul căruia, ca preşedinte interimar, mă pronunţ categoric şi îi chem şi pe cei care au bune intenţii. Guvernul are problemele de natură economică, problemele care ţin de echilibrul social devastat de guvernările anterioare şi pe cea a gestionării banului public, a destructurării reţelelor care funcţionează pe spatele banului public”, a spus Crin Antonescu.

El a mai afirmat că de la investitură, guvernul Victor Ponta a pornit acţiuni hotărâte, mai ales în domeniul economic, şi trebuie sprijinit.

„Acest Guvern pare şi sper să fie primul care are curajul să atace reţele foarte puternice ale reţelei de corupţie din România. A făcut paşi în acest sens, de a începe cu adevărat lupta cu aşa numiţii băieţi deştepţi, care pe fiecare minister pregăteşte câte un audit pentru a arăta nu neapărat că vinovaţi de sărăcia României sunt mult mai mulţi decât cei despre care discutăm”, a mai declarat preşedintele interimar.