Crin Antonescu respinge acuzaţiile fostei nurori a lui Măgureanu: Este o mizerie! Numai înţelegeri cu Băsescu nu făceam

Fosta noră a primului director al SRI după 1990, Alina Petre, ocupă în ultimele zile agenda publică cu denunţurile pe care le face la DNA. Unul din oamenii vizaţi de denunţurile Alinei Petre, fostă Măgureanu, este şi fostul lider liberal Crin Antonescu. Acesta a subliniat la România TVcă nu i s-a adus la cunoştinţă deschiderea vreunui dosar penal a cărui închidere să o poată negocia cu Traian Băsescu, aşa cum susţine fosta noră a lui Virgil Măgureanu.

24 mart. 2016, 19:41

Cele mai recente denunţuri ale cuplului Alina Petre (fostă Măgureanu) şi Florin Ghiulbenghian îl au în centrul atenţiei pe fostul lider PNL, Crin Antonescu. În denunţul de la DNA se arată că fostul lider liberal ar fi avut un dosar penal, dar care a fost clasat printr-un joc de culise, ca urmare a unei înţelegeri între acesta şi Traian Băsescu, pe atunci şef de stat

Crin Antonescu a declarat la România TV că nu i s-a adus la cunoştinţă deschiderea vreunui dosar penal şi că, prin urmare, este exclus să fi avut vreodată o înţelegere cu Traian Băsescu în privinţa unor asemenea chestiuni.

Citeşte şi: Crin Antonescu, reacţie dură după acuzaţiile de trafic de influenţă: Sunt aberaţii, fantasmagorii VIDEO

„Am desfăşurat o activitate politică la vedere. Nu am avut niciun contact cu domnul Ghiulbenghian, cu domnul Băsescu sau cu Daniel Morar. Cine a trăit în România în ultimii 10 ani ştie că numai de înţelegeri între mine şi Băsescu n-a fost vorba. Asta mi se pare o acuzaţie nedreaptă până şi la adresa domnului Băsescu. În raport cu denunţul de azi şi toată această mizerie, cum că eu am negociat cu Băsescu închiderea unui dosar: nu am avut niciodată până azi informaţia că s-a închis sau deschis un dosar la adresa mea”, s-a apărat Antonescu.
 

 
Citeşte şi: Fosta noră a lui Măgureanu, la DNA pentru a da declaraţii după ce a făcut mai multe denunţuri