Crina Abrudan, despre relaţia cu soţul ei, Gabi Popescu. De ce merge singură în vacanţe: „E mai complicat cu el”

Crina Abrudan, despre relaţia cu soţul ei, Gabi Popescu. Vedeta îşi doreşte să colinde țara în lung și în lat, după ce s-a retras de la pupitrul știrilor sportive. Iar pentru că soțul ei nu este adeptul plimbărilor.  recunoaște că majoritatea călătoriilor le face singură.

03 mai 2023, 17:27
Crina Abrudan, despre relaţia cu soţul ei, Gabi Popescu. De ce merge singură în vacanţe: „E mai complicat cu el”
Crina Abrudan, despre relaţia cu soţul ei, Gabi Popescu

Crina Abrudan, despre relaţia cu soţul ei, Gabi Popescu. Blondina a mărturisit că soțul ei preferă să meargă în vacanțe, dar cât mai aproape de casă. Din acest motiv, ea merge singură în locurile pe care vrea să le viziteze.

Citeşte şi: Crina Abrudan aruncă bomba despre ce se întâmplă, de fapt, la Survivor România. „Pe mine nu m-a deranjat, dar pe alte fete, da!”

Crina Abrudan, despre relaţia cu soţul ei, Gabi Popescu

Am fost în Maldive, dar nu cred că o să mai mergem în grabă pentru că este destul de departe pentru soțul meu. Eu aș pleca. Pentru el e mai complicat. Noi am mers în Maldive pentru că am plecat în Dubai și era aproape și așa am zis să mergem câteva zile.

Dacă ar fi după mine eu aș călători foarte mult, îmi place să călătoresc, dar nu neapărat să iau fiecare călătorie ca pe o vacanță. Una este vacanța, alta e călătoria. În vacanță e ok să te duci să stai la plajă, la soare, așa într-o călătorie e altceva.

Mie îmi place să călătoresc, să merg în diverse locuri din lume și să văd cum trăiesc oamenii, să aflu mai mult despre cultura locurilor, despre ceea mănâncă oamenii în zonele respective, despre civilizația de acolo, despre istoria lor. Mi-ar plăcea să călătoresc mai mult, dar e mai complicat cu soțul meu”, a declarat Crina Abrudan despre ultima vacanță alături de Gabi Popescu, pentru Ego.ro.

Vedeta recunoaște că de fiecare dată când merge singură undeva, are parte de multe peripeții. Una dintre ele a fost în Peru, unde a stat blocată timp de două zile dim cauza unui accident care a avut loc în aeroport.

Eu dacă merg singură undeva clar am parte de peripeții. Adică feriți-vă să plecați undeva cu mine că sigur se întâmplă ceva. Am rămas blocată în Peru două zile pentru că a fost un accident pe aeroportul din Lima și fiind o singură pistă acolo nu decolau și nu aterizau avioane. A trebuit să stau. Așa dacă mergi și zici că vrei să stai în Lima trei zile este ok, știi că stai de bunăvoie.

Dar când stai fără să ai idee când poți să pleci, nu e așa de plăcut. Nu mai aveam răbdare. Nici nu este Lima vreun oraș în care să vezi foarte multe. Deja stăteam de două zile acolo, văzusem ce era de văzut. Când am văzut accidentul respectiv pe aeroport am fost obligată să mai stau două zile jumătate și nu mai aveam stare.

Dar am luat-o la pas așa prin Lima, am căutat pe internet să văd ce aș mai putea să vizitez și m-am plimbat. Am făcut câte 17-18 kilometri pe zi de una sigură. E complicat de mers cu mine într-o vacanță sau într-o călătorie pentru că eu umblu foarte mult”, a mai povestit Crina Abrudan.