Crina Abrudan rupe tăcerea despre relația cu Gabi Popescu: „Sunt deciziile mele și mi le asum, nu regret”

Crina Abrudan a vorbit despre unele dintre cele mai intime subiecte din viața ei, inclusiv despre relația pe care o are cu Gabi Popescu. Iată care sunt cele mai mari secrete ale vedetei.

21 iun. 2023, 17:33
Crina Abrudan rupe tăcerea despre relația cu Gabi Popescu: „Sunt deciziile mele și mi le asum, nu regret”
Crina Abrudan rupe tăcerea despre relația cu Gabi Popescu: „Sunt deciziile mele și mi le asum, nu regret”

Crina Abrudan, fosta participantă de la Survivor, a oferit recent un interviu în care a vorbit despre cele mai importante aspecte din viața ei, inclusiv despre relația ei cu Gabi Popescu. De asemenea, aceasta a mai vorbit despre cât de grea a fost tranziția spre București și cât de greu a fost să se afirme dat fiind că avea pusă eticheta „reporterului din provincie” venit la Capitală.

Citește și: Crina Abrudan a răbufnit. De ce nu are copii la 45 de ani? „Este un subiect foarte sensibil”

Aceasta a mai povestit că în copilărie era un copil cumpit, de altfel, chiar o fire timidă. Crina Abrudan a mai dezvăluit faptul că nu este genul ei să vorbească despre lucruri siropoase și că preferă să păstreze lucrurile pentru ea. Aceasta a mărturisit că nu îmi mai place să gătească în ultima perioadă, deoarce preferă să aibăă mai mult timp pentru ea.

Aceasta și-a început cariera în televiziune în poziția de reporter de teren, fiind ulterior promovată la poziția de prezentator pentru știrile A1 Oradea. Aceasta a explicat că niciodată nu s-a străduit să demonstreze ceva cuiva, ci s-a străduit pur și simplu să facă lucrurile bine.

„Nu m-am străduit niciodată să conving. Mi-am făcut treaba așa cum am știut eu. Nu am făcut niciodată în viață lucruri demonstrative pentru că am învățat că nu ies. A fost grea acomodarea cu capitala, trecerea de la munca de reporter într-un oraș de provincie la cea de reporter în capitală. A fost grea și acomodarea cu oamenii de aici, mult diferiți ca mentalitate și ca fel de a fi față de ardeleni”, a explicat Crina Abrudan pentru Fanatik.

Aceasta a mai vorbit și despre experiența Survivor și despre faptul că a fost conștientă încă din prima clipă unde merge și că va fi dificil.

„Nu m-a dărâmat nimic și nici nu am vrut nicio secundă să mă întorc acasă. Ba, dimpotrivă, aș fi vrut să mai stau la Survivor. Mai puteam să duc mult și bine, din toate punctele de vedere. Am știut unde merg și ce e acolo, așa că am știut la ce să mă aștept, nu avea ce să mă dărâme”, a explicat vedeta.

Despre relația cu Gabi Popescu, Crina Abrudan a povestit că este o relație normală, însă că nu este felul ei să facă caz de lucrurile intime care se întâmplă între ei. Cât despre certuri, aceasta a mărturisti că există și între ei, dar reușesc să treacă peste.

„Gabi este soțul meu. Trăim împreună de 15 ani. Alte lucruri nu am de spus pe acest subiect. Nu sunt genul de om care să vorbească lucruri siropoase sau lucruri personale din relația de acasă. Toată lumea se ceartă și, rând pe rând, fiecare cedează la un moment dat. Cam așa e și la noi”, a adăugat Crina Abrudan.

Vedeta a mai vorbit și despre care au fost momentele de cumpănă din viața ei, însă a subliniat că nu poate să numească „cel mai greu moment” dat fiind că în general ia lucrurile așa cum vin. Mai mult de atât, aceasta susține că, de-a lungul timpului, a fost cât se poate de transparentă și că nu are un lucru pe care l-a ascuns în mod specific de ochii lumii. Aceasta  afirmă că nu trăiește cu niciun regret.

„Nu știu care a fost cel mai greu moment din viața mea și nici nu vreau să mă gândesc. Iau tot ceea ce vine în viață așa cum e, mulțumesc că nu e și mai rău și mai greu de atât și trec peste așa cum pot. Nu cred că există o rețetă. Nu am ce să spun. Fac cam tot ce face un om normal. Nu știu ce ar fi interesați oamenii să știe despre mine, dar cred că tot ce am avut de spus am spus. Nu am nimic ce să fi ascuns până acum sau ceva de ce să nu se știe. Nu consider că am făcut greșeli în viață și nu mă învinovățesc pentru nimic. Sunt deciziile mele și mi le asum, nu mă judec, nu regret”, a explicat aceasta

Citește și: Crina Abrudan nu s-a mai putut abține. Ce a făcut imediat ce a părăsit Survivor România: „Am zis că merit să îmi fac puțin de cap”