Caz tras la indigo cu cel al Luizei Melencu. Crina Alexandra, o tânără de 19 ani, este de negăsit. Autorităţile sunt în alertă

Publicat: Joi, 12 Decembrie 2019 19:32 // Actualizat: Joi, 12 Decembrie 2019 20:24 // Sursa: romaniatv.net

Crina Alexandra Estera Crețu este o tânără de 19 ani din comuna Ploscuteni (județul Vrancea). În urmă cu două luni, a plecat la Brașov, la o prietenă, ca să-și caute un loc de muncă, iar de atunci este de negăsit, informează adevărul.ro.

Foto: https://img.digitalag.ro/?u=https%3A%2F%2Fa1.ro%2Fuploads%2Fmodules%2Fnews%2F0%2F2019%2F12%2F12%2...

"La 4 octombrie 2019 a dispărut din municipiul Braşov. Ulterior, şi-a contactat telefonic familia, spunând că se află în Franţa împreună cu iubitul ei", anunță Poliţia Română. Părinții fetei sunt disperați pe de o parte fiindcă fiica lor nu s-a mai întors acasă, iar pe de altă parte fiindcă au primit acel apel telefonic ciudat. Părinții se gândesc la ce e mai rău și pentru că fata nu figurează că ar fi părăsit teritoriul României. Ei cred că dacă fiica lor ar fi părăsit cu adevărat țara, i-ar mai fi contactat în aceste două luni.

Crina Alexandra se află pe lista cu persoane dispărute a Poliției Române. Fata are 170-1,75 metri înălțime, aproximativ 60-65 kilograme, constituție atletică, păr blond cu șuvițe șaten, ochi căprui. La încheietura mâinii drepte are ca semn particular o cicatrice, iar pe brațul drept are un tatuaj ce reprezintă un model tribal cu stea în mijloc, de circa zece centimetri.

Luiza Melencu a dispărut de acasă în luna aprilie, iar de atunci este de negăsit. Gheroghe Dincă, cel care a ucis-o pe Alexandra Măceşanu, susţine că ar fi omorât-o şi pe Luiza imediat după ce ar fi răpit-o.

loading...
Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
Braşov Crina Alexandra Estera Crețu dispărută Poliţia Română
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
1
EUR
4.7769
RON
29 Jan
noapte 1 °
zi 9 °
Ultimele joburi adaugate
24 H