Cristalele fermecate ale zodiilor. Ce puteri le oferă

Fiecărei zodii i se potrivește un anumit tip de cristal. În funcție de conjurația astrală de la momentul nașterii și cristalul reprezentativ, nativii pot primi puteri nebănuite purtând anumite pietre prețioase.

RomaniaTV.net
05 iun. 2015, 09:06
Cristalele fermecate ale zodiilor. Ce puteri le oferă

Cristalele fermecate alezodiilor: Ce puteri le oferă

BERBEC: PIATRA SÂNGELUI – HELIOTROPUL

Așa se numește cristalul fermecat al zodiei Berbec. Piatra sângelui le poate oferi o și mai mare vitalitate, sufocându-i pe cei din jur cu energia și imaginația de neoprit a nativului. Se magnifică puterea de persuasiune.

TAUR: MALAHITUL

Malahitul îl ferește pe Taur de bârfele celor din jur sau chiar de blesteme. Dacă este purtat în zilele de joi și sâmbătă poate anihila orice gând rău venit din exterior.

Citeşte şi Horoscop: Care îţi e zodia opusă în dragoste

GEMENI: OBSIDIANUL VERDE

Cristalul care îi oferă Geamănului capacitatea de concentrare în momente haotice este obsidianul verde. Acest cristal merită purtat în permanență de nativii acestui semn zodiacal pentru o promptitudine și o prezență mai mari.

RAC: PIATRA LUNII

I se mai spune și Ochi de Pește sau Ochiul Lupului. Poartă aceste denumiri suplimentare deoarece îl face pe Rac mai atent la anumite detalii, uneori extrem de atent, știindu-se că Racul este incapabil să se concentreze în momente cheie din cauza atitudinii sale de visător.

Vezi şi Horoscop: Top 5 cele mai harnice femei în funcţie de zodie

LEU: PIATRA SOARELUI

Regele junglei trebuie să poartă o piatră care să îi facă cinste: piatra soarelui. Este o piatră asociată cu puterea și bogăția deoarece în trecut a fost folosită pentru a atrage belșugul, de către magicieni.

Citeste mai mult in Revista TEO.