Cristi Borcea a avut parte de o surpriză uriașă de ziua lui de naștere. Cum și-a surprins Valentina Pelinel soțul – FOTO

Cristi Borcea a fost sărbătorit de soția lui, Valentina Pelinel, pe o insulă exotică. Cei doi i-au lăsat pe copii acasă și au plecat în Maldive, unde vremea e perfectă pentru plajă chiar și iarna.

17 ian. 2024, 23:37
Cristi Borcea a avut parte de o surpriză uriașă de ziua lui de naștere. Cum și-a surprins Valentina Pelinel soțul – FOTO

Valentina Pelinel i-a făcut o surpriză de proporții lui Cristi Borcea și le-a arătat totul urmăritorilor ei de pe rețelele sociale.

Cristi Borcea a împlinit astăzi 54 de ani. El și soția au sărbătorit printr-o vacanță în Maldive.

Citește și Zanni și Jador, protagoniștii primului scandal din echipa faimoșilor la Survivor All Stars 2024: „Te duce capul la parșivități, nu ai cum să fii un om bun”

Vedeta a pregătit mai multe cartonașe pe care a scris declarații de dragoste. Pe rețelele de socializare a postat și o fotografie de pe plajă, iar în descriere îi transmite un sincer „La mulți ani!”.

„Happy Birthday, my love! #thetwoofus #happybirthday #sea #sand #sun #blessings #unparallelednaturesbeauty”, a scris Valentina Pelinel pe rețelele sociale.

Cristi și Valentina sunt împreună de mai mulți ani. S-au căsătorit cu șase ani în urmă și au împreună trei copii, pe Milan și pe gemenele Rania și Indira. Cei doi soți au trecut prin momente dificile în perioada în care omul de afaceri a fost la închisoare. Deși îi oferise posibilitatea să se mute în Statele Unite ale Americii și să înceapă o viață nouă, modelul a preferat să îi fie alături.

În toată acea perioadă, Valentina a ales să fie cât se poate de discretă și să se dedice familiei.

”Valentina e o femeie corectă, extrem de sinceră și loială. Adică eu i-am dat posibilitatea să se ducă în America (…) E vorba de respect. Eu eram la pușcărie și ea să se ducă la club, chiar dacă era la club cu fetele (…) Mi-a pus capac pentru că mă simt cel mai fericit, cel mai împlinit din toate punctele de vedere și cel mai liniștit”, a spus Cristi Borcea, în podcastul „Tare de tot”, moderat de Viorel Grigoroiu.

Citește și Theo Rose, momentul adevărului. Cum se înțelege, de fapt, cu Lia Bugnar, care a avut o relație de nouă ani cu Anghel Damian: „Eu îmi doream să stau liniștită, doar că nu s-a putut”