Cristi Borcea a cedat și a anunțat ‘despărțirea’: „Din cauza asta au avut loc divorțurile, dar și operația”

Cristi Borcea a cedat și a anunțat 'despărțirea'. Fostul acționar dinamovist a decis să nu mai vorbească despre Dinamo, echipa sa de suflet. Acesta susţine că echipa alb-roşie i-a afectat întreaga viaţă, fiind motivul pentru care a divorţat de două ori şi a fost operat pe cord deschis.

01 iun. 2023, 23:05
Cristi Borcea a cedat și a anunțat ‘despărțirea’: „Din cauza asta au avut loc divorțurile, dar și operația”
Cristi Borcea a cedat și a anunțat 'despărțirea'

Cristi Borcea a cedat și a anunțat ‘despărțirea’. Milionarul s-a aflat în conducerea clubului Dinamo timp de 17 ani, mai exact în perioada 1995 – 2012 și a declarat, în nenumărate rânduri, că Dinamo a reprezentat „dragostea vieţii lui”.

Citește și: Cristi Borcea, despre clipele dureroase petrecute în spatele gratiilor. Ce sacrificii a făcut milionarul în numele iubirii

Cristi Borcea a cedat și a anunțat ‘despărțirea’

În ciuda pasiunii pentru echipa din Ştefan cel Mare, dinamovistul a luat decizia radicală de a nu mai oferi declaraţii despre echipă, pentru că din cauza lui Dinamo, a ajuns la două divorţuri, cu Mihaela Borcea şi Alina Vidican, şi de asemenea, tot din această cauză, a ajuns şi pe masa de operaţie.

Divorțurile și operația pe cord sunt doar din cauza Dinamo! Nu mă știți? Eram acolo și seara și noaptea, și de Crăciun, și de Paște, la voi să știți că este ultima intervenție despre Dinamo, nu mă mai interesează, m-a lăsat cu un gust amar și nu mă mai interesează indiferent de soarta lui Dinamo.

M-a deranjat așa răutatea din România și m-a făcut să-mi prioritizez ce am făcut eu și să-mi văd de viața mea că e mult mai bine așa. Nu am avut intenție să investesc la Dinamo. Eu am spus-o de la început. Niciodată nu m-aș mai gândi să investesc la Dinamo. Poate că prin Patrick, atunci, da!”, a declarat Cristi Borcea, pentru sptfm.ro.

Cristi Borcea a revenit, după un deceniu, alături de Dinamo. Fostul patron al „câinilor” a fost prezent, în loja Arenei Naţionale, la meciul de baraj cu FC Argeş. A venit alături de doi dintre fiii lui la meci, Angelo şi Patrick.