Valentina Pelinel a vorbit despre sarcină. Îl va face tată a treia oară pe Cristi Borcea? „Mă declar o familistă”

Valentina Pelinel a vorbit despre sarcină. Blondina și Cristi Borcea trăiesc o frumoasă poveste de dragoste și au împreună tei copii, un băiețel și două fiice gemene. Pentru că ambii se declară familiști convinși, fostul manechin este întrebată dacă nu vrea și al patrulea copil.

24 apr. 2023, 11:54
Valentina Pelinel a vorbit despre sarcină. Îl va face tată a treia oară pe Cristi Borcea? „Mă declar o familistă”
Valentina Pelinel a vorbit despre sarcină

Valentina Pelinel a vorbit despre sarcină. Ajunsă la vârsta de 42 de ani, soția fostului acționar dinamovist consideră că trei copii sunt suficienți, menționând că nu va mai face încă un copil. Soția lui Cristi Borcea este foarte fericită în această formulă, mai ales că partenerul ei mai are și alți copii.

Citește și: Valentina Pelinel, detalii intime din relația cu Cristi Borcea: „Soțul meu este un bărbat dorit și sunt conștientă de asta”

Valentina Pelinel a vorbit despre sarcină

Am 42 de ani! Eu cred că am știut să mă opresc la timp! Mai în glumă, mai în serios, nu-i poți priva pe alții de această bucurie! La noi nu mai e cazul! Între mine și Cristi a existat și există o chimie. Fără chimia asta, despre care vorbesc, nu poți rezista! În plus, am trecut împreună prin foarte multe lucruri. Despre unele se știu, despre altele, mai puțin. Toate astea ne-au sudat legătura!

După mine, ceea ce se produce în zilele noastre nu ar trebui să se întâmple. Mă declar o familistă și cred că orice femeie sau orice bărbat ar trebui să lupte cu tărie, din toate puterile lor, pentru a-și apăra familia. O familie trebuie să încerce să reziste și nu e deloc simplu să se întâmple asta.

Trebuie să-mi împart cât mai bine timpul, cu fiecare dintre ei, dar şi cu ei împreună. Plus că încerc să am grijă şi de mine. Aşa că pot exista dimineţi când îmi duc fetele la grădiniţă şi apoi dau o fugă până la sală.

Îmi aranjez programul în aşa fel încât să beneficiez şi de prezenţa instructorului personal. Sau am în program zile în care merg cu Milan la orele lui de fotbal şi de karate. Dacă programul nu-mi permite, atunci aranjez ca pe gemene să le ia altcineva de la grădiniţă”, a declarat Valentina Pelinel, potrivit  Playtech.ro.