Cristi Borcea, despre clipele dureroase petrecute în spatele gratiilor. Ce sacrificii a făcut milionarul în numele iubirii

Cristi Borcea a vorbit despre cele mai grele clipe din perioada în care a stat în spatele gratiilor. A făcut sacrificii în numele iubirii.

08 mai 2023, 10:28
Cristi Borcea, despre clipele dureroase petrecute în spatele gratiilor. Ce sacrificii a făcut milionarul în numele iubirii
Lucrurile făcute de Cristi Borcea pentru iubire

Chiar dacă se spune că banii aduc fericirea, Cristi Borcea știe că nu e deloc așa. Afaceristul a făcut destăinuri despre lucrurile pe care le-a îndurat în spatele gratiilor, în numele iubirii.

Cât timp a stat în închisoare, Cristi Borcea ar fi făcut orice pentru a primi permisie să o vadă pe Valentina Pelinel. S-a îndrăgostit iremediabil de ea încă de pe vremea când era căsătorit cu altă femeie și nu a putut avea liniște până când femeia nu a devenit soția lui.

Citește și: Cel mai mare sacrificiu pe care l-a făcut Mihaela Borcea: „Ori viaţa mea, ori a lor”

Relația lor a fost pusă în dificultate atunci când milionarul a ajuns în spatele gratiilor. Au suferit amândoi foarte mult, dar asta i-a unit și mai mult, iar acum sunt de nedespărțit. Chiar dacă este putred de bogat, Borcea spune că a făcut lucruri la care nici nu s-ar fi gândit, pentru a primi permisie să meargă acasă la aleasa inimii lui.

„I-a fost foarte greu. Eu am fost. Am făcut toți cei trei copii fiind în detenție. (…) Veneam acasă, în permisii. Trebuia să muncești ca să poți să beneficiezi de ele. Să participi la cursuri să primești permisii.

Eu am dat cu mătura și cu mopul. Mă specializasem. Și la spălătorie am fost. Dacă voiam să plec și să am permisie trebuia să mătur holul, să dau cu mopul, trebuia să fac curățenie. Și asta făceam”, a declarat Cristi Borcea pentru fanatik.ro.

Citește și: Cum se înțeleg între ei cei nouă copii ai lui Cristi Borcea făcuți cu patru femei diferite. „Cu cât înaintează în vârstă cu atât problemele sunt mai mari”

Cristi Borcea are 9 copii cu 4 femei

Chiar dacă are copii cu patru femei, Cristi Borcea se consideră un tată împlinit, deoarece moștenitorii săi se înțeleg foarte bine.

„Acum e important că suntem foarte bine și copii sunt foarte bine. Se înțeleg toți nouă și se iubesc foarte mult. (…) Cei mari, cu cât înaintează în vârstă, cu atât problemele sunt mai mari.

Dar încerc să discut cu ei și să compensez, cum fac toți – material, cât de cât. Am trei în America – Melissa, care e geamăna, Alex și Gloria, și șase îi am aici”, a mai spus milionarul.