Cristi Borcea, vizitat la închisoare de Mihaela Borcea şi cei trei copii VIDEO

Cristi Borcea a fost vizitat, vineri după-amiază, la penitenciarul Poarta Albă, de fosta sa soţie, Mihaela Borcea, şi de cei trei copii.

RomaniaTV.net
07 mart. 2014, 14:45
Cristi Borcea, vizitat la închisoare de Mihaela Borcea şi cei trei copii VIDEO

Mihaela Borcea şi cei trei copii pe care îi are cu Cristi Borcea s-au prezentat vineri după-amiază la penitenciarul Poarta Albă, aducându-i fostului director executiv de la FC Dinamo mai multe lucruri personale de care acesta are nevoie în închisoare.

Citeşte şi Cristi Borcea s-a asigurat că statul nu-i ia averea. ŞIRETLICUL la care a recurs milionarul

Cristi Borcea, condamnat la şase ani şi patru luni de închisoare în Dosarul Transferurilor, a primit de la fosta soţie o pilotă şi mai multe lucruri de uz personal, după ce cu o zi înainte fusese vizitat de actuala nevastă, fostul model Alina Vidican, cu care are un băieţel, aceasta părăsind după ceva timp penitenciarul transfigurată de durere.

Citeşte şi CRISTI BORCEA, şase ani şi patru luni de închisoare CU EXECUTARE. Povestea „Playboy-ului” din fotbal

Tot vineri, la Poarta Albă au primit vizitatori şi verii Becali, care au primit, de asemenea, pachete de acasă. Printre cei care au mers să-l vadă pe Giovani Becali s-a numărat şi fostul mare tenisman Ilie Năstase, care la ieşire a spus că fostul impresar are o stare bună şi un moral şi mai bun, în ciuda faptului că este încarcerat.