Cristi Borcea a luat foc după ce Hristu Chiacu, nepotul lui Gigi Becali, l-a acuzat că „s-a dat” la iubita sa. „Niște tâmpenii! Vă uitați în gura lui?”

Cristi Borcea a reacţionat după ce Hristu Chiacu, nepotul lui Gigi Becali și fost jucător la Dinamo, l-a acuzat pe milionar c-ar fi "curvar" deoarece s-ar fi dat la iubita sa. Scandalul datează de la momentul în care Chiacu juca la echipa din Ştefan cel Mare, iar Borcea era acţionar la gruparea alb-roşie.

29 iul. 2022, 09:01
Cristi Borcea a luat foc după ce Hristu Chiacu, nepotul lui Gigi Becali, l-a acuzat că „s-a dat” la iubita sa. „Niște tâmpenii! Vă uitați în gura lui?”

Hristu Chiacu, fost fotbalist la Dinamo, a vorbit deschis despre zvonurile potrivit cărora, în 2008, Denisa Tănase ar fi avut o relaţie cu Cristi Borcea, în urmă cu mai mulţi ani. Nepotul lui Gigi Becali nu a ezitat să-l catalogheze drept „curvar” pe Borcea, omul care l-a plătit în perioada 2008-2012, cât a jucat la Dinamo.

Chiacu a rămas în memoria multor români mai degrabă prin legătura de rudenie cu latifundiarul din Pipera decât prin evoluţiile sale de pe terenul de fotbal, scrie Pro Sport. La un moment dat, a rostit o frază care a rămas în istoria fotbalului autohton: „Cel mai mare păcat al meu este că sunt nepotul lui Gigi Becali”.

Transferat în 2007 la Dinamo, Chiacu nu a reușit să se integreze și să devină titular de drept. În schimb, a intrat în atenţia publicului datorită „performanţelor” din viața extrasportivă. Considerat un „Don Juan” printre fotbalişti, Hristu Chiacu a avut o relaţie cu Denisa Tănase, unul dintre cele mai curtate manechine din vremea respectivă. Mutarea la Dinamo nu a fost însă un lucru pozitiv pentru fotbalist şi iubita sa.

Citeşte şi: Scandal amoros la Dinamo. Un fost jucător acuză: „Da, Borcea s-a dat la iubita mea și cred că i-a reușit!” FOTO

Chiar dacă au trecut 15 ani de atunci, Chiacu susţine că Cristi Borcea i-ar fi făcut avansuri iubitei sale de atunci.

„E adevărat, da. Povestesc doar ce am aflat și eu. Știu doar că s-a dat la ea. Am aflat din anturajul nostru de prieteni. Dar au mai fost alte discuții după aceea, dar nu mai intru în amănunte. Tot legate de zona asta, da…

Nu m-a afectat episodul, mai degrabă glumeam pe seama asta. Să fii patron și să faci chestia asta, iar apoi vrei să joace fotbalistul? Ăștia suntem noi, românii. În străinătate n-am auzit niciodată de așa ceva.

Antipatie între noi? Nu, nu aveam nimic cu el, nu am nici acum. Serios! Dacă i-a reușit? Cred că da. Are un șarm aparte, da, e și frumușel (n.r. – zâmbește)

Eu pot spune despre el că este curvar, dar el de mine că sunt bețiv nu are cum! Asta înseamnă să bei în fiecare zi”, a declarat Chiacu pentru GSP.

În replică, Cristi Borcea a avut o replică tranşantă.

„Sunt niște prostii! Niște tâmpenii! Vă uitați în gura lui Chiacu? Nu vreau să comentez mai multe, chiar nu are rost”, a declarat milionarul pentru Pro Sport.

Citeşte şi: Cum a reușit Rusia să preia controlul centralei nucleare de la Cernobîl, în doar două ore. Volodimir Zelenski, luat prin surprindere