Scandal amoros la Dinamo. Un fost jucător acuză: „Da, Borcea s-a dat la iubita mea și cred că i-a reușit!” FOTO

Hristu Chiacu (35 de ani), fost fotbalist la Dinamo, a confirmat zvonurile apărute acum mai bine de 10 ani, confrom cărora fostul acţionar Cristi Borcea o curtase pe iubita sa de la acea vreme.

27 iul. 2022, 13:26
Scandal amoros la Dinamo. Un fost jucător acuză: „Da, Borcea s-a dat la iubita mea și cred că i-a reușit!” FOTO
Cristi Borcea s-ar fi dat la iubita unui fost fotbalist de la Dinamo

Scandal amoros la Dinamo. Hristu Chiacu a înscris două goluri în poarta lui Dinamo în 2008, când juca la CS Otopeni sub formă de împrumut, după fiecare reuşită gesticulând ostentativ către tribuna oficială, unde se afla Cristi Borcea. Motivul? La acea vreme se zvonea că şeful lui Dinamo ar fi curtat-o pe iubita sa de atunci, Denisa Tănase.

De ce a fost poreclit Cristi Borcea „Magdalena” în închisoare: „I-am zis că vreau să fac duș…”

„E adevărat, da. Povestesc doar ce am aflat și eu. Știu doar că s-a dat la ea. Am aflat din anturajul nostru de prieteni. Dar au mai fost alte discuții după aceea, dar nu mai intru în amănunte. Tot legate de zona asta, da… Nu m-a afectat episodul, mai degrabă glumeam pe seama asta. Să fii patron și să faci chestia asta, iar apoi vrei să joace fotbalistul? Ăștia suntem noi, românii. În străinătate n-am auzit niciodată de așa ceva. Antipatie între noi? Nu, nu aveam nimic cu el, nu am nici acum. Serios! Dacă i-a reușit? Cred că da! Are un șarm aparte, da, e și frumușel”, a declarat Hristu Chiacu pentru GSP.

De ce plângea Cristi Borcea în închisoare. Abia acum a dezvăluit: „Îmi dădeau lacrimile imediat”

Referitor la acuzațiile lui Cristi Borcea că ar fi avut o problemă cu băutura, Hristu Chiacu a negat! „Bețiv? Știți ce înseamnă bețiv? De fapt, cred că el știe. Eu pot spune despre el că este curvar, dar el de mine că sunt bețiv nu are cum! Asta înseamnă să bei în fiecare zi!”.

Denisa Tănase a câștigat Miss Fotomodel în 2008. După despărțirea de Hristu Chiacu a avut o relație cu Alexandru Pițurcă, iar ulterior s-a scris și despre o legătură cu Ciprian Marica. Din 2013 este căsătorită cu omul de afaceri Răzvan Banu.