Cristi Borcea a luat în serios glumele legate de virilitatea lui. „În pușcărie am făcut patru copii” VIDEO

Cristi Borcea, unul dintre bărbaţii din România cu mare succes la femei, a dezvăluit că nu a fost afectat de glumele lansate despre virilitatea sa. Afaceristul, fost acţionar la Dinamo, are nouă copii, dintre care patru au fost concepuţi în timp ce se afla în puşcărie.

13 feb. 2023, 11:18
Cristi Borcea a luat în serios glumele legate de virilitatea lui. „În pușcărie am făcut patru copii” VIDEO
Cristi Borcea a luat în serios glumele legate de virilitatea lui. "În pușcărie am făcut patru copii"

Cristi Borcea a luat în serios glumele legate de virilitatea lui. Fostul boss de la Dinamo a recunoscut slăbiciune pentru femei, mai ales că are nouă copii cu patru femei. Acesta a dezvăluit, recent, cum l-au afectat glumele despre virilitatea lui. „Dacă se uită Cristi Borcea în ochii tăi, rămâi gravidă!” sau „Ascunde-ți femeia, vine Cristi Borcea!” sunt doar două dintre glumele legate de virilitatea fostului acţionar al lui Dinamo.

„Au apărut, știi de ce? Eu în primii trei ani la pușcărie am făcut patru copii. Și gemenele s-au născut când eram în pușcărie, și Gloria și Milan. Nu m-au deranjat niciodată”, a spus Cristi Borcea, când a fost întrebat dacă l-au afectat glumele despre virilitatea lui, la podcast-ul Fiţă cu Adiţă.

Citeşte şi: Cristi Borcea, mărturisiri despre perioada în care a stat în spatele gratiilor: „De multe ori îmi dau și lacrimile!”

Cu Mihaela, prima sa soție, Cristi Borcea are trei copii, doi băieți și o fată: Patrick (23 ani), Melissa și Angelo (18 ani). Cu a doua nevastă, Alina Vidican, are un fiu și o fiică: George Alexandru (9 ani) și Gloria (5 ani). În timp ce era căsătorit cu Alina Vidican, Cristi Borcea a avut o relaţie extraconjugală cu avocata Simona Dana Voiculescu, ocazie cu care s-a mai ales cu o fiică, Andreina Carolyn Christine (13 ani). Cu actuala soție, Valentina Pelinel, are trei copii: un băiat, Milan (5 ani), și două fiice gemene, Indira Maria și Rania Maria (3 ani).

Citeşte şi: Ce poreclă ruşinoasă avea Cristi Borcea în închisoare. A stârnit amuzamentul internauţilor: „Aşa îi spuneam bărbatului feroce al României”

De-a lungul timpului, despre Cristi Borcea s-a spus că a avut un tratament preferențial în spatele gratiilor, că celula în care era închis avea dotări de lux, la care alți deținuți nici măcar nu visau. Fostul oficial de la Dinamo dezminte aceste lucruri și susține că perioada petrecută în penitenciar l-a afectat iremediabil: „Dimineața, apel. Te trezeai la 6, după aceea micul-dejun și te duceai la muncă. Sunt deținuți terminați și în imposibilitatea de a fi redați societății pentru că își distrug familia acolo. De ce? Pentru că timp de 4, 5, 6 ani nu-și văd soția, copiii… Se destramă familii. A fost greu. Cea mai de preț e libertatea. Bine că am rămas întreg fizic, la cap sigur nu sunt. M-a afectat, nu pot să dorm fără medicamente. Stăteam 12 în cameră! Asta e, bine că am trecut”.