Cristi Borcea are 50 de persoane în întreținere. De cine mai are grijă pe lângă cele trei neveste şi cei nouă copii VIDEO

Cristi Borcea, fostul acţionar al lui Dinamo, este la a treia nevastă şi are nouă copii făcuţi cu patru femei. Milionarul are grijă ca acestora să nu le lipsească nimic, dar lista persoanelor de care se ocupă financiar este mult mai lungă.

21 feb. 2023, 10:56
Cristi Borcea are 50 de persoane în întreținere. De cine mai are grijă pe lângă cele trei neveste şi cei nouă copii VIDEO
Cristi Borcea are 50 de persoane în întreținere. De cine mai are grijă pe lângă cele trei neveste şi cei nouă copii

Cristi Borcea are 50 de persoane în întreținere. Afaceristul susține că în acest moment are grijă de foarte mulţi oameni din jurul familiei sale.

„Am fost și sunt gelos, normal. În momentul în care iubești, ești gelos. În momentul în care nu iubești, nu ești gelos. Întotdeauna în jurul oamenilor cu bani, oamenilor puternici, 90% din timp sau cu cine ne vedem, mă refer la toți, îți cer câte ceva, asta e problema. Și am fost obișnuit și sunt obișnuit. Eu nu prea cer pentru că trebuie să dau altora. Nu aș vrea să facă calculele, pentru că ne prinde campionatul viitor, ce înseamnă cheltuielile pentru nouă copii, cu școli, cu case, cu bone, cu mașini și încă 20 de persoane, care nu fac parte din cei care ajută copiii, mă refer la șoferi, bone. Pe fiecare lună am în întreținere peste 50 de persoane permanent. Nu vorbesc de angajați, nu vorbesc de salarii. Și atunci este normal că se uită majoritatea la tine și văd condițiile în care stau copiii mei și unde învață… Dar nu știu prin câte am trecut și ce am pătimit și prin câte suferințe, asta e viața” a spus Cristi Borcea în cadrul podcast-ului „Fiță cu Adiță„.

Citeşte şi: Începutul rușinos al relației dintre Cristi Borcea și Valentina Pelinel. Ipostaza în care au fost surprinși într-o vacanță la munte

Patrick, Melissa și Angelo sunt copiii lui Borcea din prima căsătorie, cu Mihaela Borcea. George Alexandru și Gloria sunt copiii lui Cristi Borcea și ai Alinei Vidican. În timp ce era căsătorit cu Alina Vidican, Cristi Borcea a avut o relaţie cu avocata Simona Dana Voiculescu. Din iubirea celor doi s-a născut o altă fetiţă, Andreina Carolyn Christine. Din căsnicia cu Valentina Pelinel au rezultat Milan, Indira Maria și Rania Maria.

Citeşte şi: Cristi Borcea a luat în serios glumele legate de virilitatea lui. „În pușcărie am făcut patru copii” VIDEO

„Cel mai important e să fii împăcat cu tine și să ai liniștea pe care o am eu cu Valentina. Să mergi de drag acasă. Am găsit femeia care-mi dă și liniște, și putere, și înțelegere. E cea mai de încredere, cea mai frumoasă și deosebită femeie din lume”, a mai spus Cristi Borcea.