Cristi Borcea, cădere cardiacă în închisoare. Medicii au intervenit de urgenţă

Cristi Borcea se confrunta iarasi cu probleme de sanatate. Recent, afaceristului i s-a facut rau, din cauza afectiunilor la inima, si a fost nevoie de interventia medicilor pentru a-si reveni.

23 apr. 2015, 09:50
Cristi Borcea, cădere cardiacă în închisoare. Medicii au intervenit de urgenţă

Cristi Borcea suporta cu greu conditiile din inchisoare. Desi a avut parte la penitenciarul „Poarta Alba” de lux, fiind “cazat” intr-o celula dotata cu plasma si calorifer electric, el inca nu se adapteaza intre cei patru pereti. Mai mult, starea sa de sanatate este una precara si oricand poate suferi un infarct.

CRISTI BORCEA riscă un nou infarct. Ce s-a întâmplat de Paşte

Surse din preajma omului de afaceri sustin ca acesta a trecut, recent, prin clipe dificile. „Borcea nu s-a simtit deloc bine in ultima vreme, iar familia lui stie acest lucru si este afectata. Dupa problemele pe care le-a avut cu inima la sfarsitul anului trecut, el a avut o noua cadere cardiaca, e adevarat nu la fel de puternica, dar tot a fost nevoie de un ajutor medical pentru ca palpitatiile puternice sa ii fie reduse la normal. O zi intreaga, i s-a recomandat sa nu faca niciun fel de efort si, obligatoriu, i s-a administrat un tratament medicamentos, ca sa isi revina complet. Acum, starea lui este cat de cat buna, insa este slabit si predispus la noi afectiuni”, au spus apropiatii lui Cristi Borcea pentru wowbiz.ro.

Cristian Borcea a fost condamnat la sase ani si patru luni in “Dosarul Transferurilor”, alaturi de alti sase oameni celebri din lumea fotbalului romanesc.