Cristi Borcea, decizie surprinzătoare FIX în ziua în care Valentina Pelinel a născut

Cristi Borcea a luat o decizie surprinzătoare fix în ziua în care Valentina Pelinel a dat naştere băieţelului despre care toată lumea spune că ar fi al lui.

RomaniaTV.net
10 iun. 2016, 08:07

În culmea fericirii după ce i s-a născut al şaptelea copil, Cristi Borcea a luat o decizie cu privire la fetiţa pe care o are cu o fostă amantă, cu care se judeca pentru pensia alimentară.

Click.ro scrie că fostul acţionar dinamovist a decis să renunţe la contestaţia pe care a depus-o la Tribunalul Bucureşti contra hotărârii prin care trebuia să-i plătească Carolynei, fiica pe care o are cu Simona Voiculescu, o pensie de întreţinere lunară de 1.500 de euro. Astfel, Borcea ar urma să-i plătească fiicei sale suma de 200.000 de euro, întrucât instanţa hotărâse să achite pensia retroactiv, începând din 2014, până la împlinirea vârstei de 18 ani.

Pentru a-i mai micşora pensia, Borcea susţinuse că nu are nici un fel de venituri, pentru că se află în puşcărie, şi nu deţine nici proprietăţi în România. Iar fetiţa are deja pe numele ei un apartament scump, dăruit de tatăl ei, care ar fi costat 270.000 de euro.

Naşterea micuţului Milan Cristian l-a înmuiat, însă, pe Borcea, care le-a cerut avocaţilor să renunţe la contestaţie. Aşa că acum, pe lângă sumele de bani pe care le plăteşte lunar pentru ca celorlalţi copii ai săi să nu le lipsească nimic, Cristi Borcea va achita şi pensia lui Carolyn, în valoare totală de aproximativ 200.000 de euro.