Cel mai mare sacrificiu pe care l-a făcut Mihaela Borcea: „Ori viaţa mea, ori a lor”

Mihaela Borcea este o femeie puternică. A plecat de la zero, a muncit de la 16 ani, a construit un imperiu împreună cu Cristi Borcea şi acum conduce o afacere de succes. Ea a explicat şi care a fost cel mai mare sacrificiu pe care l-a făcut în viaţă.

03 mai 2023, 09:14
Cel mai mare sacrificiu pe care l-a făcut Mihaela Borcea: „Ori viaţa mea, ori a lor”

Poveştile din spatele femeilor de succes ale României sunt impresionante, de cele mai multe ori. Este şi cazul Mihaelei Borcea, femeia care a înţeles, încă din adolescenţă, că nu poate obţine nimic bun în viaţă, fără scarificii.

Ea a explicat într-un interviu pentru cancan.ro, cum a început totul pentru femeia care conduce acum, cu succes, un hotel din Olimp.

„Ne-a fost foarte greu la început. Și cu învățatul, și cu copiii. Dar nu imposibil. Am studiat foarte mult. Mai ales că am avut ambii părinți bolnavi, a trebuit să-mi susțin și familia. Și nu mi-a fost ușor să mă și angajez, să și muncesc, de la 16 ani”

Citeşte şi Adriana Bahmuțeanu dezvăluiri incendiare despre nuna secretă din Ucraina. ”Mi-am dorit toată viața să mă cunun așa ca în filme”

„M-am angajat la un magazin. Eu am vrut să urmez liceul sanitar, dar în ultimul an de școală am făcut hepatită. Eram la bunici la țară. Am întrerupt tot și viața mi s-a deviat către altceva, către ce mai rămăsese dintre opțiunile mele. A trebuit să urmez un economic, Liceul Economic 2, care era cel mai bun pe acest profil. Dar tot mă învârt în zona de sănătate, îmi place foarte mult. Mă descurc foarte bine și ca asistent, am studiat foarte mult, mai ales de când am avut probleme cu nestematele acelea avute în corp, viața mea era în pericol. Sunt un scorpion foarte priceput, la multe. Nu obținem nimic fără sacrificiul suprem”, a spus Mihaela.

Citeşte şi Secretul tinereții fără bătrânețe. Mihaela Bilic dezvăluie proteina care face minuni: „Se găsește exclusiv în produsele de origine animală”

Momentul care a marcat-o cel mai mult a fost acela în care a trebuit să ia o decizie majoră, în viaţa ei. Poate cea mai importantă. Şi nu a ezitat niciun moment.

„A fost atunci când m-am hotărât să dau viață gemenilor. Ori viața mea, ori a lor. Și am ales să nasc. Dar Doamne, Doamne a vrut să merg mai departe… Apoi a venit partea cu metalele. Am trecut prin multe cumpene. De atunci am avut multe urmări, mi-a afectat tot organismul. Tratamente, detox. Mercurul nu-ți iese din corp. Mă simțeam foarte rău, așa am descoperit”, a povestit Mihaela Borcea