Cum se înțeleg între ei cei nouă copii ai lui Cristi Borcea făcuți cu patru femei diferite. „Cu cât înaintează în vârstă cu atât problemele sunt mai mari”

Cristi Borcea are nouă copii cu patru femei diferite și are o relație foarte bună cu toți. Șase dintre ei trăiesc în România, în timp ce alți trei sunt plecați în străinătate.

29 apr. 2023, 16:06
Cum se înțeleg între ei cei nouă copii ai lui Cristi Borcea făcuți cu patru femei diferite. „Cu cât înaintează în vârstă cu atât problemele sunt mai mari”

Cristi Borcea are 53 de ani și a fost căsătorit de trei ori. Are trei copii din căsnicia cu Mihaela Borcea, pe Patrick și pe gemenii Antonia Melissa și Angelo. După divorțul de Mihaela, s-a căsătorit cu Alina Vidican care i-a oferit doi copii, pe Alex și pe Gloria.

Ulterior, Cristi Borcea a avut o relație extraconjugală cu avocata Simona Voiculescu, alături de care are o fetiță, pe Carolyn. Din al treilea mariaj, cu Valentina Pelinel, care e și actuala soție, are trei copii, pe Milan și pe gemenele Rania și Indira.

Citește și Valentina Pelinel a vorbit despre sarcină. Îl va face tată a treia oară pe Cristi Borcea? „Mă declar o familistă”

„Acum e important că suntem foarte bine și copii sunt foarte bine. Se înțeleg toți nouă și se iubesc foarte mult. Cei mari, cu cât înaintează în vârstă, cu atât problemele sunt mai mari. Dar încerc să discut cu ei și să compensez, cum fac toți – material, cât de cât. Am trei în America – Melissa, care e geamăna (lui Patrick, n. red.), Alex și Gloria, și șase îi am aici”, a mai spus Cristi Borcea la Fanatik SuperLiga, conform fanatik.ro.

Borcea încearcă ca măcar o dată pe an să-și adune toți copiii. Spre exemplu, în 2022 a petrecut alături de toți moștenitorii lui de Crăciun.

Cum s-au cunoscut Valentina Pelinel și Cristi Borcea

Valentina Pelinel e acum cea mai importantă persoană din viața lui Borcea pe plan sentimental. Cei doi s-au cunoscut într-un context în care fiecare era implicat în relația lui, iar Borcea a ajuns chiar să-i fie naș de cununie, însă în cele din urmă au reușit să ajungă unul în brațele celuilalt.

Citește și Începutul rușinos al relației dintre Cristi Borcea și Valentina Pelinel. Ipostaza în care au fost surprinși într-o vacanță la munte

„Pentru mine e cea mai frumoasă din lume. De când am văzut-o… Prima dată am văzut-o la ziua unui prieten și după aceea am văzut-o la Miami. Era într-un mall, era o poză d-ale ei. Ea era peste tot, era la TV, la SuperBowl… Am spus: «Gata, declanșăm atacul. Trebuie să o cheme Borcea», Eram căsătorit, da… (când a cucerit-o pe Valentina Pelinel, n. red.). Dar asta e ultima căsătorie”, a spus Cristi Borcea.