Cristi Borcea, despre Gigi Neţoiu: „Fratele meu a adus slănină și șorici la Dubai”

Cristi Borcea a făcut dezvăluiri despre Gigi Neţoiu, pe care îl consideră "fratele lui". Familiile lor au petrecut odată sărbătorile de iarnă în Dubai, cu slănină şi şorici, aduse de fostul acționar al clubului roș-alb.

20 apr. 2021, 17:45
Cristi Borcea, despre Gigi Neţoiu: „Fratele meu a adus slănină și șorici la Dubai”
Cristi Borcea, despre Gigi Neţoiu

Cristi Borcea, despre Gigi Neţoiu. „Gigi, fratele meu (n.red. – Gigi Netoiu) și-a adus slănină și șorici la Dubai. Așa am făcut Crăciunul acolo”, a declarat Cristi Borcea la emisiunea „Poezie și Delicatețuri”.

Citeşte şi: Alina Vidican l-a uitat definitiv pe Cristi Borcea. S-a afișat la brațul altui bărbat FOTO

Cristi Borcea, despre Gigi Neţoiu

Alături de Cristi Borcea, Dinamo a câștigat patru campionate (2000, 2002, 2004, 2007), șase Cupe ale României (2000, 2001, 2003, 2004, 2005, 2012) și două Supercupe ale României (2005, 2012). Acum, fostul conducător a explicat de ce echipa a ajuns în situația de a juca pentru salvarea de la retrogradare: „Eu am ieșit în 2012, după ce am câștigat Cupa României. Noi când terminam pe locul 2 aveam probleme cu suporterii, săreau pe gard. Pentru noi, locul 2 era rușinos. Dinamo trece printr-o criză. Eu am trăit-o pe pielea mea cu Cornel Dinu în 1995. Dacă nu era nea Cornel, Dinamo era desființată. S-au făcut stadioanele Steaua și Rapid.

Dinamo are un stadion din 1948. Dinamo trăiește din cotizațiile suporterilor. Dinamo are nevoie de un stadion al ei. Noi am continuat tradiția. Am schimbat jucătorii, dădeam 400-800 de mii pe an. Acum dacă îi dai 2000, de 2000 joacă. Totul se învârte în jurul cașcavalului. Dacă nu ai cașcaval, nu ai nici șoricei”.

Cristi Borcea vrea al zecelea copil

Cristi Borcea

, 51 de ani, a declarat că își dorește al zecelea copil. Fostul acţionar al lui Dinamo este tatăl a nouă copii şi, de ceva timp, este căsătorit cu Valentina Pelinel.

Am patru copii concepuți în detenție. Cei trei cu Valentina și Gloria, din cea de-a doua căsătorie. Nu am fost niciodată la camera nupțială. Toți sunt făcuți în permisie. Mi-a trecut și mie mai ușor. Am avut adrenalină, stimulent”, a declarat Cristi Borcea acum ceva vreme în emisiunea lui Ovidiu Ioanițoaia de pe GSP.