Cristi Borcea este un familist convins. Cum a fost fotografiat de Valentina Pelinel

Adio vremurilor în care Cristi Borcea era un veritabil Don Juan. Fostul acționar dinamovist se bucură din plin de viața de familie, alături de Valentina Pelinel.

27 nov. 2022, 11:12
Cristi Borcea este un familist convins. Cum a fost fotografiat de Valentina Pelinel

Adio vremurilor în care Cristi Borcea era un veritabil Don Juan. Acesta are nouă copii cu patru femei și este la a treia căsătorie. Valentina Pelinel pare că l-a schimbat complet pe Borcea și asta pentru că e mult mai liniștit și își dedică timpul familiei.

Cristi Borcea este un familist convins

Valentina Pelinel nu își mai încape în piele de fericire și asta pentru că are o familie frumoasă, iar Cristi Borcea o iubește nespus de mult.

Recent, fostul fotomodel a postat o imagine pe contul de socializare în care apare Cristi Borcea alături de copiii lor, semn că e mândră nespus de familia pe care o are.

”In urma pașilor lor” , este mesajul care însoțește imaginea cu pricina.

Imeidat un internaut s-a seziat și a lasăt un comentariu emoționant.

”Minunați… tatăl împreună cu copiii, vă iubim familie frumoasă”, a comentat acesta. Fotografia cu pricina a reușit să strângă o mulțime de aprecieri.

Valentina Pelinel și Cristi Borcea sunt împreună de zece ani

Formează astăzi unul dintre cele mai puternice cupluri din showbizul autohton. Relația lor a reușit să treacă testul timpului și de asemenea a reușit să contracareze tot ce gurile rele au spus despre ei.

„Foarte multe persoane își dădeau cu părerea despre noi și nu ar fi trebuit să aibă tupeul uitându-ne puțin la viața lor. La noi există boala asta: cel mai pătat să iasă și să atace alte persoane. Vrei să știi care e adevărul? Adevărul e că noi avem separare de bunuri. Eu nu sunt în relația asta pentru bunurile soțului meu. La noi nu se rezumă la bani nimic”, a declarat Valentina Pelinel, în urmă cu ceva timp.

Cei doi au împreună trei copii care le-au schimbat complet viața.

Citește și: O cântăreață din România a făcut un scandal uriaș în plină stradă. Susține că a fost agresată

Citește și: Prognoza din bătrâni decembrie 2022, cu Mihai Voropchievici: „Gromovnicul spune că va ninge de Moş Nicolae”