Prognoza din bătrâni decembrie 2022, cu Mihai Voropchievici: „Gromovnicul spune că va ninge de Moş Nicolae”

Meteorologii refuză să facă prognoze pe termen lung, dar Mihai Voropchievici a apelat la metodele tradiţionale şi ne spune cum va fi iarna în România.

27 nov. 2022, 11:03
Prognoza din bătrâni decembrie 2022, cu Mihai Voropchievici: „Gromovnicul spune că va ninge de Moş Nicolae”

Prognoza din bătrâni decembrie 2022, cu Mihai Voropchievici. Numerologul a prezentat, în cadrul emisiunii Adevăruri ascunse, prognoza meteo din bătrâni pentru luna decembrie 2022, potrivit Gromovnicului din bătrâni.

Pe 1 şi pe 5 va fi bine. E frig, dar nu chiar atât de frig. Pe 6 decembrie vine şi prima zăpadă. În perioada 7-17 decembrie, va fi ger mare. Pe 18 decembrie, vine şi un nor. Între 21-30 decembrie, va fi ger. Pe 30 şi 31 decembrie, va fi ger„, a precizat numerologul Mihai Voropchievici, în cadrul emisiunii Adevăruri ascunse.

Val de aer polar peste România. Cum va fi vremea de Crăciun

Prognoza meteo oficială ANM: cum va fi vremea de Crăciun în România

Institutul Naţional de Meteorologie (ANM) a emis prognoza meteo pentru următoarele 4 săptămâni. În primele două săptămâni, temperaturile vor fi sub valorile normale ale perioadei.

Prognoza în săptămâna 28 noiembrie – 5 decembrie

Valorile termice vor fi mai coborâte decât cele specifice pentru această săptămână, în cea mai mare parte a ţării, dar cu o abatere termică negativă uşor mai accentuată în regiunile estice, sud-estice şi la munte. Regimul pluviometric va fi deficitar în cea mai mare parte a ţării, dar mai ales în regiunile vestice, centrale şi la munte.

Prognoza meteo actualizată de ANM. Vreme de iarnă în Minivacanţa de 1 Decembrie, de la tricou se trece direct la palton şi fular
Săptămâna 5 – 12 decembrie

Temperatura medie a aerului va avea valori mai coborâte decât cele normale pentru acest interval, în toate regiunile, dar mai ales în cele estice şi nord-estice. Cantităţile de precipitaţii vor fi în general apropiate de cele normale pentru această perioadă, la nivelul întregii ţări.

Prognoza în săptămâna 12 – 19 decembrie

Temperaturile medii vor fi apropiate de cele normale pentru acest interval, în toate regiunile, posibil uşor mai coborâte în nord-est. Regimul pluviometric se va situa în general în jurul celui normal pentru această perioadă, la nivelul întregii ţări.

Prognoza meteo. Vortex polar peste România, se va depune strat de zăpadă, iar temperaturile scad cu 10 grade Celsius

Prognoza în săptămâna 19 – 26 decembrie

Mediile valorilor termice vor fi apropiate de cele specifice pentru această săptămână în majoritatea regiunilor, posibil uşor mai coborâte în nord-estul ţării. Cantităţile de precipitaţii vor fi apropiate de cele normale pentru acest interval, la nivelul întregii ţări.