O cântăreață din România a făcut un scandal uriaș în plină stradă. Susține că a fost agresată

Bia Khalifa, căci despre ea vorbim, a fost protagonista unui scandal în public. Aceasta susține că a fost agresată de un bărbat care de fapt își dorea o relație cu ea.

26 nov. 2022, 16:41
O cântăreață din România a făcut un scandal uriaș în plină stradă. Susține că a fost agresată

Bia Khalifa, căci despre ea vorbim, a fost protagonista unui scandal în public. Cunoscută ca fiind o persoană foarte excentrică, Bia Khalifa a făcut mărturisiri recent, despre un incident în care a fost protagonistă.

Bia Khalifa, ceartă în plină stradă cu un bărbat

Vedeta este cunoscută pentru atitudinea ei vulcanică și impulsivă. Aceasta a relatat cum s-a întâmplat totul de fapt.

”A încercat să mă s***** și nu m-a s.*****. A încercat, n-a reușit, l-am s**** eu prima dată pe el. Localul era așa, eu eram jos, el venea pe scări, că se vedea pe filmare, eu l-am *** sus, și dupaia el a venit jos, vezi Doamne, să filmeze și el și a încercat să mă ****. . Nu, nu sora lui, nici nu știam că are soră. Faza e că el, săracul, nu are probe, eu am. El mă urăște, eu sunt indiferentă. Eu nu îl vreau în viața mea și el mă vrea în viața lui ca prezență, chiar dacă îmi dă hate. Nu trebuie să am neapărat ceva cu cineva de sex opus. Fac și eu muzică, nu trebuie să fiu antisocială că după aia îmi spune lumea că am ceva cu lumea”, a povestit Bia Khalifa pentru Antena Stars.

Citește și: Dana Rogoz, atacată pe rețelele de socializare: ”Nu mai posta despre viața ta fericită pe care o ai alături de “moșulică” al tău”. Cum a reacționat aceasta

Cine este Bia Khalifa

Tânăra în vârstă de 23 de ani s-a remarat într-un show celebru atunci când l-a înjurat pe Cornel Palade. Prima dată a apărut la „iUmor”, în sezonul difuzat în pandemie. Ulterior și-a făcut apariția în mai multe emisiuni difuzate la Antena Stars. De asemenea s-a remarcat și la celebrul show ,,Sunt celebru, scoate-mă de aici”, în care s-a certat cu actorul Cornel Palade. În copilărie a plecat de acasă și asta pentru că a avut o relație abuzivă cu tatăl său.

„Nu am cum să repar relația, pentru că problema nu este la mine, ci la el. Tata a devenit foarte agresiv și cu mine. Am încercat cât de cât să spun cuiva, dar nu m-a crezut nimeni, pentru că tata mereu a știu să ascundă chestia asta. Mă punea să aleg din grădină, la casa unde stătea în Italia, tot felul de insecte și mă punea să le mănânc. Ne mai punea să luăm scama de jos cu degetul și să o mâncăm… Chestiile astea au rămas o traumă pentru mine”, a declarat Bia Khalifa în cadrul emisiunii „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”, conform Click.

Citește și: Ruxi, la proba adevărului. Cu ce coleg de la ,,Sunt celebru, scoate-mă de aici! ar fi avut o aventură