Cristi Borcea, gest impresionant pentru Valentina Pelinel. Cadou de lux la început de an

Cristi Borcea şi Valentina Pelinel vor pleca în Mexic pentru a petrece o vacanță romantică. Fostul acţionar al lui Dinamo și soția lui se vor relaxa timp de 10 zile în Cancun, una dintre cele mai cunoscute stațiuni turistice din lume.

12 ian. 2022, 08:32
Cristi Borcea, gest impresionant pentru Valentina Pelinel. Cadou de lux la început de an

Cristi Borcea, gest impresionant pentru Valentina Pelinel. Fostul acționar dinamovist nu se uită la bani atunci când vine vorba despre soţia sa, astfel că va pleca alături de aceasta într-o vacanță romantică.

Cristi Borcea, gest impresionant pentru Valentina Pelinel

Cristi Borcea a obișnuit-o pe Valentina Pelinel cu surprize și cadouri, iar acum o va răsfăța cu o vacanță de lux în Mexic, mai ales că perioada cuprinsă între lunile decembrie și aprilie reprezintă vârful de sezon în Cancun, scrie ProSport. Stațiunea mexicană este recunoscută pentru nisipul alb de pe plajă și pentru limpezimea apei, care capătă nuanțe turcoaz. De asemenea, Cancun este renumit pentru barurile și cluburile exclusiviste, având o viață de noapte spectaculoasă!

Cristi Borcea nu mai doarme noaptea: „Iau cinci pastile pe zi”. Ce i-a distrus sănătatea fostului acţionar dinamovist

Cristi Borcea și Valentina Pelinel formează un cuplu care a depășit toate piedicile. Au trăit o poveste de dragoste interzisă la început, căci atunci când s-au îndrăgostit Cristi Borcea era căsătorit cu Alina Vidican, cu care avea doi copii, iar Valentina Pelinel era soția fostului politcian Cristian Boureanu. Au devenit soți cu acte în regulă în data de 12 septembrie 2018 și au împreună trei copii, Milan, în vârstă de cinci ani şi gemenele Indira şi Rania, de trei ani.