Cristi Borcea i-a spus adio definitiv fostei soții. Mihaela a fost „zburată” din afacerile comune. Pe mâna cui a ajuns „perla” din Olimp

Cristi Borcea și Mihaela, fosta sa soție, și-au spus adio definitiv. De data aceasta și pe plan profesional. Fosta soție a dinamovistului a fost „zburată” de la conducerea hotelului din Olimp.

25 ian. 2024, 10:16
Cristi Borcea i-a spus adio definitiv fostei soții. Mihaela a fost „zburată” din afacerile comune. Pe mâna cui a ajuns „perla” din Olimp
Cristi Borcea i-a spus adio definitiv fostei soții. Mihaela a fost „zburată” din afacerile comune. Pe mâna cui a ajuns „perla” din Olimp

La debutul acestui an, Cristi Borcea a luat o decizie drastică. Mihaela, fosta sa soție, care a gestionat cu succes afacerile sale în timpul detenției, a fost „demisă” de la conducerea hotelului de pe litoral deținut de fostul șef dinamovist. Mai mult, „perla” sa din stațiunea Olimp a fost transferată unor alti investitori.

Citește și: Cristi Borcea a avut parte de o surpriză uriașă de ziua lui de naștere. Cum și-a surprins Valentina Pelinel soțul – FOTO

Timp de mulți ani, Mihaela Borcea a administrat eficient o parte din afacerile lui Cristi Borcea, chiar și după divorțul lor de acum de mai bine de 11 ani. În ciuda faptului că fostul soț se afla în detenție, afacerile sale au prosperat.

Cu toate acestea, lucrurile au luat o întorsătură diferită în ultimii ani, după ce Borcea s-a întors la familia sa actuală, alături de Valentina Pelinel. Cele două ștranduri din capitală, pe care Mihaela le-a gestionat timp de mulți ani, au fost închiriate. Astfel, primei soții i-a rămas doar responsabilitatea hotelului de pe litoral. Chiar în vara trecută, Mihaela Borcea a jucat un rol semnificativ în renovarea și modernizarea acelei locații. Pentru a se asigura că totul este „ca la carte”, ea și-a petrecut cea mai mare parte a timpului pe litoral, ocupându-se de toate aspectele legate de „Pam Beach”.

„Am făcut două piscine. Avem cu apă sărată, terapeutică, cu o plajă inundată. E o piscină desenată personal de mine. Mi-a plăcut să-mi pun amprenta în tot ce am făcut. Investițiile sunt majore. Altfel cum poți conferi un confort și să meargă o afacere? Și anul acesta venim cu noutăți. O să avem piscina încălzită, avem una și pentru copii, cu un joc înăuntru, Caracatița, cu topogane. Am creat un loc de joacă și pentru copii. Standardul hotelului s-a ridicat. E un hotel normal, de trei stele, pentru toată lumea”, declara acesta într-un interviu pentru Cancan.

Ei bine, la acest început de an, Cristi Borcea dă lovitura finală! Chiar dacă Mihaelei i se prelungise, chiar în februarie 2023, mandatul de administrator unic pe care-l avea la firma fostului soț până în anul 2027, aceasta a fost înlăturată de la conducerea hotelului de pe litoral! Mai mult, Valentina Pelinel a declarat pentru Cancan că „perla” familiei din stațiunea Olimp a fost cedată unui alt investitor!

„Nu pot da mai multe amănunte, datele contractului sunt confidențiale. Dar da, nimeni din familie nu se va mai ocupa de hotel. A fost închiriat unui alt investitor”, a spus Valentina Pelinel.

Citește și: Ce dorință inedită are Valentina Pelinel în 2024. Soția lui Cristi Borcea are planuri mari în noul an: „Cheia succesului”