Cristi Borcea le face regulat copiilor teste antidrog: „Dacă vin cu droguri, eu, care am fost la pușcărie, sunt primul care îi dă în primire. De două-trei ori pe an, eu însumi le fac teste”

Consumul de droguri a luat amploare, în ultimii ani, în România, și tot mai multe vedete au fost prinse, în ultima vreme, sub influența substanțelor psihoactive. Tinerii sunt principalele victime ale consumului de droguri. Cristi Borcea spune că se asigură personal ca băieții lui să nu deprindă astfel de vicii, astfel încât îi testează personal de câteva ori pe an.

15 nov. 2023, 21:40
Cristi Borcea le face regulat copiilor teste antidrog: „Dacă vin cu droguri, eu, care am fost la pușcărie, sunt primul care îi dă în primire. De două-trei ori pe an, eu însumi le fac teste”

Cristi Borcea spune că îi învață pe copii să fie independenți de el, să fie pe propriile picioare, astfel încât să nu fie percepuți drept „copiii lui Borcea„, ci să aibă propria identitate. Afaceristul susține că are nmare încredere în copiii lui că sunt „curați” și că nu consumă nici alcool, nici substanțe interzise, dar recunoaște că se teme de cei din jur, care „le-ar putea pune în pahar„.

Borcea a afirmat, în podcastul Tare de tot, că el însuși își va da copiii pe mâna poliției dacă va afla vreodată că aceștia consumă substanțe psihoactive.

Cristi Borcea le face regulat copiilor teste antidrog: „De două-trei ori pe an, eu însumi le fac teste”

Cea mai mare responsabilitate sunt copiii. Să nu crezi că mă văd cu toți în fiecare zi, n-am cum, dar vorbesc cu ei, ies în weekenduri la masă cu ei. Valentina acum e în America, a plecat cu Milan, și au stat împreună la Melisa acasă și cu ceilalți. Deci toți 4 au fost la joacă, la plajă, la mall.

Viața mi-a adus și fotbalul, că l-am pus pe primul loc, la două divorțuri și 9 copii. Să ai la 41 de ani două divorțuri și operație pe cord… Asta mă menține tânăr, mă menține în formă, stimulent pentru ceea ce fac, pentru ceea ce muncesc. Dacă n-ar fi stimulentul ăsta, aș închide și aș trăi fără niciun fel de problemă. Mă adaptez, sunt fericit și cu cei mici și cu cei mari. Am copii extraordinari care n-am avut probleme cu ei, o am și pe Caroline care e la British și învață foarte bine, are 17 ani, face acum în ianuarie. Fetele sunt la grădiniță, chiar lângă noi acasă, Coco este la facultate și se ocupă și de afaceri, Patric este și el la facultate și se ocupă și de afaceri.

Citeste si Cum reușea Cristi Borcea să se îngrijească în pușcărie: „Aveam deținuți care mă pensau cu ața. Părul din urechi îl fac cu flacăra, acolo m-au învățat”

Am avut șansa să am copii liniștiți, să pot să discut cu ei și am avut șansa, mulțumesc lui Dumnezeu, să nu am nicio problemă cu niciunul. Foarte important. Așa i-am educat, dar să știi că și alți copii au fost educați și crescuți, depinde de ce vrea fiecare copil. Le-am explicat, voi trebuie să învățați. Cu băutura eu n-am fost, n-aveți voie. Cu drogurile, dacă ați venit, eu sunt primul care am fost la pușcărie și vă dă în primire și acolo este singurul loc unde puteți să vă faceți bine. Eu nu menajez, eu de două trei ori pe an iau din alea de test și le fac eu testele. Eu am copii cuminți, dar poate le pune în pahar. Le-am explicat, nu beți, unde vă duceți, deschideți voi sticla. Pentru că vă știe copilul lui Borcea și v-a curățat, v-ați nenorocit. 

Eu îmi doresc, pe Coco și pe Patric, că ei au permis, toate patrulele de Poliție să-i oprească și să le facă testul, pentru că nu vezi ce se întâmplă peste tot, nu numai în România. La noi acum a început, dar e peste tot, în toată lumea. Patric era mult mai tupeist de mic, era rebel. Eu când eram la Dinamo, el nu stătea, el stătea în galerie, era pericol. Eu dacă vindeam vreun jucător, cel care mă certa acasă era Patric și plângea. ‘Ai vândut, ne-ai nenorocit, ne-ai luat, ne-ai făcut, nu mai avem echipă’. Le-am spus, construiți-vă voi, să nu mai spună băiatul lui Borcea, să spună Patric Borcea. Ce vă trebuie vouă expunere, nu aveți nevoie de expunere„, a povestit fostul acționar de la Dinamo în podcastul lui Viorel Grigoroiu.

Citeste si Boala de care suferă Cristi Borcea: „S-a agravat în închisoare. Iau în jur de 30 de pastile pe zi”