Cristi Borcea, mesaj răscolitor pentru Cornel Dinu. „E viața mea! E tăticuțul meu!”

Cornel Dinu împlinește, marţi, 2 august 2022, vârsta de 74 de ani, iar Cristi Borcea, fost acţionar al lui Dinamo, a transmis un mesaj tulburător pentru legenda "câinilor roşii".

02 aug. 2022, 17:58
Cristi Borcea, mesaj răscolitor pentru Cornel Dinu. „E viața mea! E tăticuțul meu!”
Cristi Borcea, mesaj răscolitor pentru Cornel Dinu

Cristi Borcea, mesaj răscolitor pentru Cornel Dinu. Legenda lui Dinamo și-a dedicat aproape toată viața acestui club, venind în „Ștefan cel Mare” în anul 1966. A fost, pe rând, jucător, antrenor şi conducător, iar printre oamenii pe care i-a luat sub aripa sa protectoare s-a numărat și Cristi Borcea.

Scandal amoros la Dinamo. Un fost jucător acuză: „Da, Borcea s-a dat la iubita mea și cred că i-a reușit!” FOTO

Fostul acționar al celor de la Dinamo a fost adus de către Cornel Dinu în „Groapă” şi are doar cuvinte de laudă pentru acesta. „E viața mea! E tăticuțul meu! Ce pot să spun eu despre el mai mult? Îi datorez enorm! El nu e prietenul meu, e mult mai mult decât atât: este părintele meu spiritual! Să îi dea Dumnezeu sănătate, să îl țină în putere pentru că avem nevoie de el. Îi doresc tot ce se poate mai frumos. Îți spun sincer că nici nu îmi găsesc cuvintele pentru a exprima tot ce înseamnă Cornel Dinu pentru mine”, a spus Cristi Borcea pentru ProSport.

Cornel Dinu a rămas fără certificatul de revoluționar. În decembrie 1989 era antrenor la FC Olt Scornicești, după Revoluţie a fost făcut general!

La rândul lui, şi Cornel Dinu are o părere extraordinară despre Cristi Borcea. „Îl apreciez pe Cristi Borcea, este un tip inteligent. Nu-l invidiez, că ceea ce are el, spiritul acesta mercantil, de descurcăreț în afaceri, eu nu îl am (…). Am o altă formație idealistă, pentru că nu luăm nimic după noi, pentru că e bine să lăsăm învățăminte, modele de urmat. Cristi Borcea a fost un tip care a învățat repede. Și a fost de real folos într-o perioadă grea a lui Dinamo, poate o perioadă mai grea decât cea pe care o traversăm acum. E adevărat că pe undeva, lucrurile l-au mai schimbat după anul 2000. Nu în raport cu mine. El este un tip sufletist, un controversat cum suntem toți, dar care a prins niște lucruri în viață și datorită aproprierii, ani de zile, lângă mine”, a spus Cornel Dinu la emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai„.