Cristi Borcea primeşte o nouă LOVITURĂ. Abia trimis după gratii, s-a trezit cu un nou DOSAR

Cristi Borcea, condamnat la 5 ani de închisoare cu executare şi încarcerat, vineri, 8 februarie, la Penitenciarul Rahova, este citat într-un nou dosar, deschis de un fost partener de afaceri.  

09 feb. 2019, 15:04
Cristi Borcea primeşte o nouă LOVITURĂ. Abia trimis după gratii, s-a trezit cu un nou DOSAR

Crimbo Gas 2000 SRL, firma supranumită „Fabrica de bani a lui Borcea”, a fost chemată în judecată de o altă societate comercială, la Tribunalul Ilfov, în legătură cu un litigiu care exista de câţiva ani.

În primă instanţă, firma lui Cristi Borcea a câştigat procesul, însă cealaltă firmă nu a fost mulţumită de hotărârea magistraţilor, aşa că a atacat sentinţa. Primul termen va avea loc pe 19 martie, anunţă SpyNews.

Cristi Borcea, primele cuvinte după ce a aflat SENTINŢA. Ce i-a transmis Valentinei Pelinel înainte să se întoarcă la ÎNCHISOARE

Firma lui Borcea a deschis, în ultima perioadă, mai multe procese împotriva foştilor parteneri, în încercarea de a recupera datoriile uriaşe pe care acestea „uitaseră” să le achite. La rândul ei, „Fabrica de bani a lui Borcea” a fost dată în judecată de mai mulţi afacerişti din ţară, care au solicitat achitarea unor facturi mai vechi, pe care societatea lui Borcea le-ar avea din perioada în care făcea comerţ cu GPL.

Gigi Becali, prima reacţie după condamnarea lui Cristi Borcea. Cât va sta finul său după gratii: „Asta e maximum ce-i pot face!”

Într-un alt proces care viza firma lui Borcea, judecătorii au decis ca bunurile societăţii să fie scoase la licitaţie, pentru recuperarea datoriilor pe care firma le are la bugetul de stat, la autorităţile locale şi către mai multe companii, printre care şi la furnizorul de energie electrică. Insolvenţa firmei a fost solicitată din cauza unor datorii de nouă milioane de lei.