Gigi Becali, prima reacţie după condamnarea lui Cristi Borcea. Cât va sta finul său după gratii: „Asta e maximum ce-i pot face!”

Gigi Becali a oferit, vineri, prima reacție după ce finul său, Cristi Borcea, a fost condamnat la 5 ani de închisoare în "Dosarul Retrocedărilor".

08 feb. 2019, 14:05
Gigi Becali, prima reacţie după condamnarea lui Cristi Borcea. Cât va sta finul său după gratii: „Asta e maximum ce-i pot face!”

Gigi Becali a mărturisit că nu se aştepta la aceasta sentinţă.

Cristi Borcea, ţinta unui atac devastator: „L-am urât şi detestat pe măscăriciul ăsta analfabet! Mi-am dorit să i se înfunde”

„Asta e situația, am vorbit aseară cu el. Eu nu credeam că se poate întâmpla așa ceva, pentru că el a fost achitat în primă instanță. El parcă simțea. Eu i-am spus că nu se poate întâmpla nimic, pentru că a fost achitat pe fond”, a spus Gigi Becali.

Cristi Borcea trebuie să plătească un milion de euro în Dosarul Retrocedărilor. Instanţa a decis confiscarea sumei

Patronul celor de la FCSB e convins că finul său va fi eliberat în câteva luni: „O să trebuiască să se contopească pedepsele și să rezulte o nouă pedeapsă, care, conform legilor, nu poate depăși zece ani, dublul pedepsei de bază de cinci ani, adică cea mai grea. El a făcut cu totul, cu câștig, aproape șase ani, iar din zece ani trebuie să facă șase ani și opt luni, adică două treimi din pedeapsă. El a făcut vreo șase ani cu câștigul și cu recursul compensatoriu, deci va trebui să facă maxim șase luni de pușcărie. Se duce acolo, contopirea durează o lună-două. O să dea regim deschis direct, o să-l trimită la muncă, o să mai facă șase luni și o să vină acasă. Asta e maxim ce pot să-i facă!”.