Cristi Borcea şi-a adunat familia la Olimp. Cum arată fetele lui şi cum se înţeleg cu Valentina Pelinel

Cristi Borcea şi-a adunat familia la Olimp. Aşa cum de întâmplă în fiecare vacanţă, fostul acţionar de la Dinamo îşi reuneşte copiii şi petrece timp cu ei. De această dată, petrec vacanţa la Olimp, acolo unde Borcea deţine un hotel.

02 aug. 2021, 09:55
Cristi Borcea şi-a adunat familia la Olimp. Cum arată fetele lui şi cum se înţeleg cu Valentina Pelinel
Cristi Borcea şi-a adunat familia la Olimp

Cristi Borcea şi-a adunat familia la Olimp. Recent, Valentina Pelinel a postat o imagine pe Internet, unde apare alături de soţul ei, dar şi de „fetele lui tata”, aşa cum a notat la descriere.

În imagine apare Melissa (18 ani), din căsătoria cu Mihaela Borcea, gemenele lor, de 2 ani şi 5 luni, Indira Maria şi Rania Maria, Gloria, fetiţa din căsătoria cu Alina Vidican, pe care au sărbătorit-o recent, căci a împlinit 6 ani pe 24 iulie, şi Carolyn, o fetiţă la fel de superbă, care are acum 14 ani, rezultată din relaţia lui Cristi Borcea cu avocata Simona Voiculescu.

Citeşte şi: Bianca Drăgușanu, dezvăluire incendiară despre relaţia cu Cristi Borcea. „O să se supere nevasta lui!”

Cristi Borcea şi-a adunat familia la Olimp

Ne petrecem o mare parte din vară la Olimp, la hotelul nostru. Ne place, că e liniştit. Mergem la plajă, ne jucăm, fetele mai mari se joacă şi cu cei mici, aşa e drăguţ! Noi ne pozăm când cu fetele, când cu băieţii, când cu toţi, avem o familie mare şi frumoasă. Se înţeleg bine toţi copiii, iar tati e fericit că are toţi copiii alături de el şi este foarte mândru de ei!

Toţi copiii au moştenit părul de la Cristi, inclusiv gemenele, nu doar fetele mai mari, eu am părul moale. Ele au toate un păr superb! Noi stăm acum la mare, dar suntem mai mereu pe drumuri, mai venim, mai plecăm din Bucureşti, suntem ocupaţi cu business-urile”, a mărturisit Valentina Pelinel, pentru Click.ro.

Câştigătoarea Chefi la cuţite lucrează la hotelul lui Cristi Borcea de la mare

Deşi a plecat acasă cu premiul de 30.000 de euro, tânăra nu a vrut să stea degeaba şi s-a angajat la hotelul din Olimp al lui Cristi Borcea, fiind ajutor de bucătar.

Narcisa Birjaru este încadrată ca angajat pe postul de ajutor de bucătar. Studiile acesteia nu sunt suficiente pentru a fi bucătar în acte, dar asta nu o împiedică să fie ea cea care să coordoneze tot ce ține de bucătărie.

În ceea ce privește salariul, Narcisa Birjaru încasează un venit care depășește 1.500 de euro, potrivit Fanatik.ro. Pe lângă această sumă, tânăra a cerut să îi fie asigurată mâncarea și cazarea pe timpul verii, dar şi dreptul de a decide totul cu privire la meniul restaurantului.

Câştigătoarea de la Chefi la cuțite și-a dorit un post sezonier pentru că speră ca din toamnă să lucreze într-un restaurant de lux. Cel mai probabil, Narcisa va începe munca în restaurantul lui chef Scărlătescu. Juratul a promis că Narcisa va fi printre primii săi angajați în restaurantul pe care îl va inaugura în această toamnă.