Valentina Pelinel, vacanţă exotică cu Cristi Borcea: „Fericire pe insula iubirii”

Valentina Pelinel se află într-o vacanţă exotică cu Cristi Borcea, dar şi alături de copii. Blondina a postat mai multe imagini pe reţelele de socializare, în care cuplul apare cu zâmbetul pe buze şi arată că totul merge de minune între ei.

06 iul. 2021, 08:56
Valentina Pelinel, vacanţă exotică cu Cristi Borcea: „Fericire pe insula iubirii”
Valentina Pelinel, vacanţă exotică cu Cristi Borcea

Valentina Pelinel, vacanţă exotică cu Cristi Borcea. „Pe insula iubirii” şi „fericire” sunt mesajele pe care le-a transmis Valentina, în fotografia pe care a publicat-o pe Instagram. Cei doi au trei copii, Milan (4 ani), plus gemenele Indira Maria (1 an şi 10 luni) și Rania Maria (1 an şi 10 luni).

Citeşte şi: Când a început relaţia lui Cristi Borcea cu Valentina Pelinel: „Înainte să mă însor cu Alina”

Valentina Pelinel, vacanţă exotică cu Cristi Borcea

 

Fostul model internaţional face reclamă la ștrandurile familiei cu poze în costum de baie. Blonda profită de atuurile sale pentru a face reclamă piscinelor din Crângași și Drumul Taberei, deținute de familia soţului său, Cristi Borcea.

Valentina Pelinel despre lupta cu greutatea

Valentina Pelinel, superbul fotomodel care face furori la vârsta de 40 de ani, a dezvăluit ce stil de viață sănătos a abordat pentru a reveni la o siluetă de vis, după nașterea celor doi copii. Soția lui Cristi Borcea a mărturisit că încearcă să nu se abată de la o disciplină care implică exercițiile fizice regulate și alimentația sănătoasă.

Cu toatea acestea, Valentina Pelinel recunoaște că nu urmează o dietă anume, ci încearcă să se hrănească într-o manieră echilibrată.

Nu există un anumit secret, ci o anumită disciplină de la care încerc să nu mă abat. Merg la sală de 4-5 ori pe săptămână, merg la masaj și terapii de întreținere corporală. Nu sunt așa slabă, am 65 kilograme, e greutatea la care mă simt bine. Merg zilnic la sală, fac sport în cursul săptămânii, cu mici excepții, asta daca plec din oraș. Măsura mea este S-M.

Sunt pofticioasă și mănânc ce doresc, dar în ultimele luni chiar am fost atentă la alimentație, mai ales cantitativ, pentru că mi-am dorit să ajung la greutatea mea de 65 de kilograme”, a spus Valentina Pelinel.