Valentina Pelinel, despre fostele soţii ale lui Cristi Borcea: „Eu cred că au avut o viață frumoasă alături de el”

Valentina Pelinel, despre fostele soţii ale lui Cristi Borcea. Blondina este căsătorită cu fostul acţionar dinamovist şi au împreună trei copii, însă a fost o perioadă când îşi ascundeau sentimentele şi relaţia.

09 iun. 2022, 15:27
Valentina Pelinel, despre fostele soţii ale lui Cristi Borcea: „Eu cred că au avut o viață frumoasă alături de el”
Valentina Pelinel, despre fostele soţii ale lui Cristi Borcea

Valentina Pelinel, despre fostele soţii ale lui Cristi Borcea. Într-un interviu, fostul manechin a vorbit despre familie și despre iubirea pe care i-o poartă soţului ei, pe care l-a descris ca fiind „bun și frumos. Da e romantic.

Citeşte şi: Ce face Valentina Pelinel ca să aibă o siluetă de invidiat. Fostul model a dezvăluit ce sacrificii face

Valentina Pelinel, despre fostele soţii ale lui Cristi Borcea

La întrebarea „Peste ce nu ai putea trece în relație?„, Valentina a fost sinceră:  „Dacă mă întrebai acum 10-15 ani, probabil aș fi găsit un răspuns.(…) Nu consider că la prima problemă în cuplu trebuie să dai bir cu fugiții. (…) Mă face să mă simt în siguranță, petrecem foarte mult timp împreună.

Știi că lupul își schimbă părul, dar năravul, ba! Te-ai gândit vreodată că Cristi ar putea să îți facă ce le-a făcut fostelor partenere?”, a fost următoarea întrebare.

Nu știu la ce te referi, pentru că eu cred că au avut o viață frumoasă, și eu am o viață frumoasă alături de el. Eu nu vreau să mă gândesc la ceva rău când vine vorba de familia mea, eu nu vrea să atrag răul, eu proiectez pozitiv, ca să atrag pozitiv„, a mai spus Valentina Pelinel, la Vorbeşte lumea.

Cum i s-a schimbat viața de când este cu Cristi Borcea

Valentina Pelinel a povestit cum s-a schimbat viața ei de când a devenit doamna Borcea și cum a aflat că e însărcinată. „Într-adevăr, nimic nu se compară cu acel moment și abia atunci înțelegi cu adevărat rolul femeii lăsat de Dumnezeu pe Pământ, acela de a aduce viață. Mi-am dorit să fiu mamă și am fost binecuvântată cu trei copii minunați”, a spus ea.

Fostul model a povestit și cum a reacționat Cristi Borcea când a aflat că urmează să devină din nou tată. „Amândoi ne doream și așteptam momentul cu entuziasm. Cristi a fost cel care m-a încurajat și mi-a spus tot timpul că se va întâmpla, să am încredere și răbdare. M-a susținut în fiecare moment. Îmi aduc aminte cum mereu îmi spunea că își dorește o fetiță care să semene cu mine și să aibă ochii lui albaștri. Iată că Dumnezeu ne-a dat două fetițe, câte una pentru fiecare, așa cum ne-am dorit”, a mai spus ea.